hvor mye koffein er i salgsautomat kaffe?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-28

Måling Koffein i Drikkevarer

Koffein er målt i milligram (forkortet "mg"), en milligram er en tusendel av et gram, som selv er om 1/28th av en unse. Selv i små doser, kan det fungere som et kraftig sentralstimulerende på det menneskelige nervesystemet;. En boks med cola inneholder kun 35 milligram, men det er nok for mange å få en rask heis

Beløpet av koffein i noen kopp kaffe vil variere, basert på følgende faktorer: type bønne brukt til å lage grunnlag; mengde kaffegrut brukes i forberedelse, metode for brygging, og selvfølgelig mengden kaffe du drikker.

Koffein innhold i ulike Kaffe

Den sterkeste vanlig kopp kaffe kommer ut av en standard filterkurven kaffetrakter. Det varme vannet er i kontakt med den begrunnelse til sin egen vekt trekker det gjennom filteret, noe som gjør at den kan absorbere store mengder koffein. En åtte-unse kopp inneholder 145 mg av koffein, noe som bør gi pause til tung drikker som brygger en 10-cup eller 12-cup potten og drikker seg gjennom dagen. Han kan svelges 1740 mg koffein før han renser ut sitt krus.

Standard brygget kaffe, også kjent som en presse, steeps kaffen i varmt vann før du bruker en mesh kurv til sil vannet vekk fra grunnlag. En vanlig styrke kopp brygget kaffe inneholder 108 mg av koffein, men vil trykke kaffedrikkere som foretrekker ekstra sterk kaffe får mer av et sjokk

Den svakeste kaffe er instant, som inneholder kun 57 mg. per åtte-unse kopp. En fordel å pulverkaffe er at det tillater deg å måle nøyaktig hvor mye koffein du vil ingest, ved å måle mengden av pulverkaffe du bruker. I motsetning til enten brygging metoden ovenfor, er det ikke spørsmål om hvor mye koffein vannet vil absorbere.

Et skudd av espresso inneholder mindre koffein enn en brygget kopp kaffe, med bare 77 mg. Men det er også bare en unse og en halv av væske. Unse for unse, inneholder espresso over 50 mg per unse, nesten tre ganger så mye som 18 mg i et filter brygget kopp.

Hvor mye koffein er i din Cup?

Mengden koffein i salgsautomat brygge vil det meste avhenge av hvilken metode som brukes for å gjøre det. Salgsautomater kan bruke filter brygging, pulverkaffe eller mekanisert espresso skudd for å gjøre din kopp.

Du kan prøve en regel-of-thumb beregning om en gjetning er god nok. For eksempel, hvis maskinen bruker et filter brygge mekanisme og serverer en 6-unse kopp svak kaffe, kan du tenke på at så 145 mg, ganger mindre cup (6 /8), ganger mindre kaffegrut (si, 75% ), for totalt: 145 * 6 /8 * 0,75=ca 82 mg.

Eller du kan dra nytte av mekanisering: Hvis maskinen din gjør det samme kopp kaffe, hver gang, ringe leverandørens telefonnummer på forsiden av maskinen. De bør kunne fortelle deg nøyaktig hvor mye koffein den inneholder.


Previous:nothing Next:gode kolesterolet mat for en diett

Relaterte artikler


 • hvordan tenåringer spiser sunt i dag
 • omega 3 informasjon
 • hjem rettsmidler for å bli kvitt magen fett
 • hvordan du velger den beste nøtter for fiber eller smaken og den generelle helsen fordeler
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • kollagen ernæring
 • menstruasjonssyklus og kosthold
 • hvordan å utvikle en sunn spising plan og stoppe kosten for godt
 • hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt
 • kan du spise popcorn på Atkins diett?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com