hvordan å gå ned i vekt med 5 trinn

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-10-12
Det kan være ganske utfordrende å gå ned i vekt. Enten du ikke vet hvordan du skal begynne eller du gir opp hvis du ikke holde deg til dine mål. Med noen enkle ideer, kan du prøve å nå dine vekttap mål, og jeg vil vurdere dem i artikkelen nedenfor
en.
Gjør sunne forandringer ~
Mennesker som klarer å gå ned i vekt og holde den av startet med friske endringer. Trene er regelmessig nøkkelen. Du vil ikke gå ned i vekt vellykket hvis du ikke tar med regelmessig mosjon i din daglige rutine. Porsjonskontroll er en annen viktig faktor i vekttap. Hvis du ikke er klar over hvor mye du spiser og kontroll av deler, vil du aldri lykkes i å miste vekt.
To.
Ikke kosthold ~
Slanking er et stort fall i vekttap. Når du føler at du må holde seg til en streng diett for å gå ned i vekt, har du en tendens til å gi opp helt når du ikke holde deg til dietten din fra tid til annen. Slanking kan også føre til at du gruer spise fordi du ikke vet hva du skal spise hvis du unngår alle mat du liker.
tre.
Spis alt i forhold ~
Den beste måten å lykkes miste vekt er å fortsatt spise maten du elsker. Hvis du styre din deler du faktisk kan fortsatt spise maten du liker. Hvis du angir en streng spising plan ved å kutte ut alle de matvarer som du tror er "dårlig", vil du mest sannsynlig ende opp binging på mat du savner. Frata deg er alltid ille, i stedet, kontrollere deler slik at du tilfredsstiller dine krav. Hvis du ikke føler du glipp av, vil du kunne holde seg til din nye livsstil.
fire.
Lær å tilgi deg selv ~
Hvis du ender opp "gi etter" til noe som du synes du burde ikke ha, ikke gi opp fordi du føler at du ødela det. I stedet, akseptere at du har gjort en feil og la det gå. Avslutte er det verste du kan gjøre. Å gjøre en og annen feil sletter ikke alle dine hardt arbeid og innsats.
Fem.
Belønn deg selv ~
Feir seire når du oppnår små mål. Du kan ikke bli motivert hvis du ikke kjenner dine prestasjoner. Feeling godt om deg selv når du tror du har gjort fremgang, vil bidra til å holde deg motivert i å nå dine mål.


Previous:nothing Next:hvordan å lindre PMS stress naturlig

Relaterte artikler


 • bariatric dietter uten kirurgi
 • menstruasjonssyklus og kosthold
 • naturlige kontra organiske vitaminer
 • frukt og grønnsaker diett plan
 • hva er raffinert sukker?
 • betydningen av mineraler i mat
 • Martha’s Vineyard 21 dagers detox diett
 • hvorfor er det viktig å ta vitaminer?
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • lav GI indeks diett retningslinjer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com