hvordan ta enkle trinn for å forbedre helsen ernæringsmessig

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-12
Selv når vi ønsker å gjøre positive endringer for helsen vår, gjør vi ikke følger med. Noen ganger er det på grunn av hektiske livsstil, men hvis vi planlegge og gjøre det til en vane, blir det enkelt. Ved å ta skritt for å bedre ernæring, er helse også forbedret
Følgende er enkle tiltak som vil bli til gode, uanstrengt vaner

Du trenger:. . .
Tid til å planlegge


en.
Begrens kjøttet konsumert.
Rødt kjøtt har vært knyttet til mange typer kreft og autoimmune sykdommer. Begrens kjøtt til 1-2 porsjoner per uke.
To.
Spis den foreslåtte servering av frukt og grønnsaker om dagen.
Frukt og grønnsaker inneholder mange næringsstoffer, spesielt antioksidanter som har vist seg å ha et mangfold av helsemessige fordeler. Noen helsefordeler med målrette visse områder av kroppen, for eksempel gulrøtter beskytte øynene. Det foreslåtte beløpet er 7-9 porsjoner og dette er lettere gjort enn det høres ut. Ved å lage en smoothie med 2-3 frukter, vil en kvote på 2-3 porsjoner være oppfylt. Frukt kan legges til yoghurt, kan frokostblanding etc. Grønnsaker legges til en rett (avocado eller tomater på en sandwich) sammen med en side servering av grønnsaker. Saft kan også lages med blandinger av frukt og grønnsaker, for dem som har juicers
3
har 2-3 porsjoner fisk per uke
. . . fet fisk som laks, sardiner, makrell er best. Studier viser at de beskytter helse ved retarderende hjertesykdom, generelle betennelser, og hjernen lidelser på grunn av omega-3 innhold.
fire.
Unngå transfett for enhver pris.
Disse fettsyrene er nesten overalt. Selv om, er mange produsenter å ta den ut av sine produkter på grunn av publisitet at disse fett har fått, er det viktig å lese ingredienser. Mange pakker merket "ingen transfett" egentlig har det oppført i ingredienslisten. Den ingrediensen vil bli oppført som "hydrogenert olje" eller "delvis hydrogenert olje". Trans fett er laget for å beskytte mat, ikke mennesker og faktisk tetter blodårene.
fem.
Ta med 25-30 gram fiber i kosten daglig.
Fiber er en annen viktig faktor ernæring. Ta med fiber ved å bytte til grovbrød og pasta, brun ris, bønner, hele korn korn. Legg til nøtter og tilstrekkelig porsjoner frukt og grønnsaker. Fiber bidrar til å redusere risikoen for hjerteproblemer, kreft, høyt blodtrykk, kolesterol, og kontroller vektøkning. Det er en naturlig kost for kroppen din.
6.
Har 3 porsjoner te om dagen.
Grønn te har mer antioksidanter enn svart te, men begge er god. Tea kamper betennelser, reduserer risikoen for kreft, forsinker veksten av kreft celler når kreften allerede er tilstede, kjemper virus, fraråder vektøkning og hull i tennene, unngå risiko for mental dysfunksjon og hindrer arteriell tilstopping.
7 .
Reduser mengden av sukker og salt forbrukes.
Bytt til naturlig sukker som stevia og unngå produkter med mye sukker inkludert. Vanligvis produkter merket som "lavt fett" har lagt sukker.
Behandlet produkter inneholder mye salt, mye mer enn det daglige servering.
8.
Reduser mengden junk food.
Sett snacks (potetgull, smultringer, sjokolade) med nøtter, frukt, hel hvete kjeks etc.
9.
Spis mindre ved måltider.
Reduser deler med 1 /3. Grab en mindre plate enn vanlig, og ikke fortsetter å spise til du føler deg full. Dette tar å bli vant til, men hvis praktiseres daglig, vil du ikke føle deg sulten når måltidet er over. Optimalt bør vi spise 6 små måltider i stedet for tre større måltider.
10.
Legg væske til kroppen din.
Det er lett å tørke uten engang å vite det. Dehydrering fører til hodepine, treghet, tretthet. Det trenger ikke nødvendigvis å være vann, men det bør ikke være sukkerholdige drikker som brus. Te og naturlige fruktjuicer teller også, men 6-8 glass vann skal det første valget.
11.
Legg nøtter i det daglige ernæringsmessige diett.
Nuts inneholder et vell av næringsstoffer som mineraler, omega-3, fiber og B-vitaminer som er kjent for å bekjempe kreft, hjertesykdom, vektøkning og økt kognitiv funksjon.

Tips og advarsler


 • Det er nesten umulig å få tilstrekkelig av næringsstoffer hver dag. Inkluder et daglig vitamintilskudd.


 • Previous:nothing Next:frukt og grønnsaker diett plan

  Relaterte artikler


 • matintoleranse kosthold
 • high-fiber, lav-fett dietter
 • lett trening har tenkt å gå ned i vekt
 • kan diabetikere spise ris?
 • candida diett og behandling
 • vekttap og såpe
 • hvordan å miste sta baby i vekt
 • hvordan du spiser sunt midnatt snacks
 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
 • sunt måltid planer om å gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com