influensa folk rettsmidler

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-05
Hjem kurer eller folk rettsmidler har blitt registrert i århundrer. Noen rettsmidler var ganske unappealing og medisinsk ubegrunnet. Ancient kulturer påkalt monkey deler, bat blod, lizard suppe og en rekke usmakelige komponenter for å kurere sykdom. Heldigvis har de fleste av de virkelig rare kurer forsvant med tiden. Imidlertid kan flere tradisjonell folk rettsmidler tilby reell hjelp for forkjølelse og influensa. Du kan også bli overrasket over å finne et par folk terapier allerede i influensa-kampene medisin

Urter

Long del av kinesisk og indisk kultur helbredende praksis, urter spiller en viktig rolle ved å stimulere immunreaksjoner, forbedre pustevansker eller ha sterke antiseptiske egenskaper. Et par til å prøve er timian, fennikel og bukkehornkløver. Finn forberedt te (tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker) eller legge friske urter i kokende vann og puste dampen dypt å bringe lindring. Bryst lunger fra influensa kan bli hjulpet av disse kraftige planter.

Røtter

Hvitløk, ingefær og pepperrot har alle vært en del av folklore rettsmidler for generasjoner. Nyere studier støtter hvitløk's helsemessige fordeler ved å sitere sin svovelforbindelser. Denne naturlige infeksjonen fighter forbedrer immunforsvaret og forhindrer celleskader. Pepperrot's pikant smak kan åpne bihuler og enkel puste. Gurkemeie, en annen healing krydder, bærer anti-inflammatorisk virkning og pakker en immun punch. Bruk disse helbredende ingrediensene fersk revet i mat når du er syk. Legg en skje med pepperrot til et glass tomatjuice. Sett fersk hvitløk eller gurkemeie i supper. For magebesvær eller kvalme som følger med influensa, en kopp ingefær te eller et stykke av kandiserte ingefær kan temme magen.

Eucalyptus

Som en del av innfødte stammenes helbredelse for forkjølelse, ble eukalyptus brukt i steam groper å åpne bihulene. Nå er vi finner det i mange over-the-counter produkter for lunger lindring, fra hoste drops til Vicks VapoRub Salve, av samme grunner innfødte australiere oppdaget århundrer siden. Naturmedisinere anbefaler også eukalyptus te som en nyttig sinus middel.

Wild Cherry Bark

indianere funnet barken av vill kirsebær eller Prunus serotina å være nyttig for beroligende hoste. Når brygget som en te, ble det rapportert å roe veer og hjelpe på fordøyelsen, samt utslipp av kjemikalier til squelch kronisk hoste. Nå finner du heggen ekstrakt i over-the-counter hoste medisiner. Et stoff kalt benzaldehyde i heggen fungerer som et slimløsende å løsne slim, ifølge James E. Robbers, Ph. D. , av Purdue University.

Chicken Soup

Din bestemors kyllingsuppe virkelig hadde helbredende egenskaper, forskere sier nå. Kombinasjoner av suppen's ingredienser og varme arbeider som velsmakende influensa medisin. Gulrøtter, selleri, løk og hvitløk alle har høye doser av vitaminer er nødvendig for immunforsvaret og er vanlige ingredienser i kylling suppe. Suppen legger nødvendig væske, noe som er nyttig for dehydrerte, influensa-ridd pasienter. Hot, bidrar dampende suppe også åpne nesegangene for å gjøre puste lettere.

Honey

Mange kulturer har sett på honning som en vidundermedisin og folklore rette for alle slags forhold. Studier har antydet honning har flere helbredende eller lindrende egenskaper for de syke. Prøv en dose av honning i varm te for hoste eller sår hals. Vær forsiktig, som spedbarn har en risiko for botulisme fra honning, så sørg for å bare gi til barn over 12 måneders alder.

Lemon og Cinnamon

Legg til litt sitron til influensa te, for vitamin C, en vital infeksjon-kampene næringsstoffer. Ifølge folklore, har sitron blitt brukt til å kurere depresjon, bekjempe akne og kurere influensa og forkjølelse. Cinnamon, høyt verdsatt i århundrer for smak og helbredende egenskaper. fortsetter å være en populær influensa middel på grunn av sin antivirale egenskaper. Husk alltid å være trygge når de bruker enhver naturlig behandling for influensa, ved å konsultere lege før bruk.


Previous:nothing Next:kollagen supplement fordeler

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise vekt overvåkere måltider
 • matvarer som forårsaker sur reflex
 • hvorfor er det viktig å ta vitaminer?
 • alkalisk detox kosthold
 • lavt kolesterol diett planer
 • mat kilder for kalium
 • hvordan å gå ned i vekt for tenåringer
 • endret rå mat diett
 • kreatin pulver vs serum
 • grønne smoothies for vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com