informasjon om Herbalife

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-20
Herbalife er en internasjonal produsent og distributør av ernæring, vekttap, og hudpleieprodukter. Herbalife er en av de største ernæring og helse selskaper i verden på grunn av deres bruk av uavhengige distributører. Herbalife fokusert sin massive vekststrategi på bruk av uavhengige distributører, snarere enn butikk, som betales kun av provisjon på deres multi-level marketing innsats og produktene de selger

Størrelse

Herbalife for tiden sysselsetter over 1. 9. 000. 000 frittstående forhandlere som selger sine produkter i seks forskjellige kontinenter, inkludert over 70 land totalt. Herbalife og deres uavhengige distributører selger mer enn 100 forskjellige produkter.

Betydning

I følge Herbalifes formålsparagraf, er hensikten med selskapet "å forandre folks liv ved å gi de beste forretningsmulighet i direkte salg, og den beste ernæring og vektkontroll produkter i verden. " Herbalife arbeider for å produsere den høyeste kvalitet ernæringsmessige produkter som kombinerer naturens ressurser og forskning. Å bli en uavhengig distributør lar enkeltpersoner virksomheten mulighet til å bli sin egen sjef samtidig bidrar til å bedre andre menneskers liv.

Historie

Mark Hughes grunnla Herbalife i februar 1980. Med bare noen få ernæring produkter og en vekt management program, toppet det opprinnelige produktet linjen $ 2,000,000 solgt i de første to årene, med denne suksessen, Mark Hughes besluttet å utvide til Canada i 1982. Beslutningen om å bli et multinasjonalt selskap førte til mer ekspansjon innsats i Australia og Storbritannia etter 1988. I 1992 lanserte Herbalife et stort nytt produkt, som inkluderte hudpleieprodukter og nye og forbedrede kosttilskudd. Ifølge Herbalifes offisielle nettsted, etter at dette nye produktet lanseringen, "månedlig omsetning steg fra $ 13,100,000 til en imponerende $ 21 millioner. " I 1994 annonserte Mark Hughes dannelsen av en non-profit initiativ for å hjelpe i fare barn, kalt Herbalife Family Foundation. I 2003, til minne om Mark Hughes, som døde i 2000, åpnet Herbalife Mark Hughes Cellulær og molekylær ernæring Laboratory i Sør-California. I 2004 førte beslutningen om å gå på børs i en vellykket børsnotering;. Løpet av to år, Herbalife utvidet til å tjene over 60 land

Sysselsetting

Den uavhengige distributører får rabatt på alle produkter for personlig bruk og kan nyte provisjoner gjennom to måter: direkte selger produkter til kunder eller ved å rekruttere et annet uavhengig distributør. Bruk av multi-level marketing gir uavhengige distributører muligheten til å slå sine kunder og /eller andre bekjente inn distributører i tillegg, og motta provisjon av hver selger de gjør. Dette arbeidsmuligheter gir full fleksibilitet med noen distributører bare ute etter å tjene ekstra lommepenger mens mange distributører gjør det til en vellykket karriere.

Økonomi

Herbalife nådd $ 1000000000 solgte merke i 1996. Ifølge Herbalifes offisielle nettsted, i 2002, "Herbalife ble tatt av private venture kapitalist firmaer JH Whitney Co, LLC og Golden Gate Capital Inc. " for nær $ 685,000,000. Da selskapet ble tatt offentligheten i 2004, solgte IPO 14. 500. 000 aksjer på $ 14 per aksje.


Previous:nothing Next:rippet drivstoff faq

Relaterte artikler


 • kan du kurere binyretretthet gjennom kosttilskudd bare?
 • riskli oljen fordeler
 • informasjon om resveratrol
 • hvorfor er sitronsaft surt?
 • metabolske endringer på en svært lav karbohydrat diett
 • hvordan å balansere rå mat diett
 • naturlig frukt kolon renset
 • kosten kilder av urinsyre
 • mat kilder for kalium
 • eggeplommen ernæring
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com