kan du kurere binyretretthet gjennom kosttilskudd bare?

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-02
Adrenal fatigue fører et bredt spekter av symptomer som senteret på et tema av fysisk og mental tretthet og generell følelse av å ikke være "bra. " Hvis du føler at du lider av binyretretthet, er du antakelig lurer på hva å gjøre med det. Kosttilskudd vil hjelpe få binyrene fungerer igjen, men bør ikke være ditt eneste kuren for binyretretthet

Symptomer

Ifølge Center for Nutritional Medicine, tegn på binyretretthet inkluderer salt cravings, føler dehydrert og tørste, søvnløshet, angst og nervøsitet, en generell følelse av utmattelse, lav libido, vektøkning eller tap og hormonelle ubalanser.

Project Aware legger til at hvis du har binyretretthet, kan du også vise en energi mønster av utmattelse om morgenen og igjen i midten av ettermiddagen, med en topp i energi etter 6 pm og sliten følelser igjen ved 21:00 Andre symptomer på binyretretthet kan omfatte økt PMS, mild depresjon, slapphet, svakhet, forvirring og vekslende forstoppelse og diaré.

Årsaker

I følge kvinner til kvinner, binyrene produserer hormoner, inkludert kortisol og adrenalin, som brukes til å hjelpe deg med å håndtere akutte stress situasjoner. Under den tidlige historien til menneskene, var dette "fight or flight" respons nødvendig for momentan stressende situasjoner. Men i moderne livet, mennesker er stresset hele tiden. Binyrene kan ikke holde tritt med å produsere hormoner i riktig mengder, fordi de alltid konsentrere seg om å sende ut stress hormoner å gjøre kamp. Resultatet er adrenal fatigue.

Supplements for binyre tretthet

For å behandle binyretretthet, kan du bruke kosttilskudd, og selv om de vil hjelpe med generelle helse og velvære, vil de fungere bedre på bekjempelse av adrenal fatigue når den kombineres med andre behandlinger.

Supplements for adrenal fatigue bør inneholde vitamin C, 2000 til 4000 mg per dag, E, 800 IE per dag, og B-kompleks, som anvist på pakken. Disse beskytte immunforsvaret, gjenoppretter energi og ro stresset ut følelser. Hvis du føler deg deprimert, kan et tilskudd av johannesurt eller SAMe bidra til å løfte humøret;. Følg doseringen anbefaling på pakken

kosttilskudd endringer å behandle binyre tretthet

En annen effektiv måte å behandle adrenal fatigue er å justere kostholdet ditt for å inkludere mer fullkorn og komplekse karbohydrater, magre proteiner, og oliven, lin og fiskeolje. Legg vekt på grønnsaker og frukt, og sørg for å få rikelig med fiber. Hvis du begjærer salt, bruke havsalt i stedet for vanlig bordsalt. Foods å unngå vil omfatte enkle karbohydrater, behandlet sukker, koffein og hydrogenert fett.

Livsstil endringer

Din kur for adrenal fatigue bør også inkludere endringer i livsstil, sammen med endringer i kosthold og kosttilskudd. De satsingsområder er stress reduksjon, hvile og mosjon. Lær stress reduksjon teknikker som for eksempel yoga eller meditasjon. Prøv journalføring, og innlemme avslapning og spille inn hver dag. Få resten du trenger-gi deg selv et rimelig sengetid og vekking tid, og ta en lur hver dag hvis du trenger det. Endelig, få mosjon hver dag. Trening hjelper mot stress, bedre helse og lysere humør.


Previous:nothing Next:negative effekter av kolloidalt sølv

Relaterte artikler


 • kolesterol diett
 • den beste vitaminer for leddene
 • hva som forårsaker svært høye jern nivåer?
 • eggeplommen ernæring
 • å spise sunt når du skal ut å spise
 • organiske vekttap
 • grunner til usunt kosthold
 • servering størrelser for barn
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • kosthold for å eliminere raffinert mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com