kan du spise popcorn på Atkins diett?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-10
The Atkins Diet er en populær ernæring plan som involverer eliminering av mange typer karbohydrater fra dietten. Mens Atkins Diet er vanligvis effektiv når følges som anvist, begrenser det forbruket av mange karbohydrater inneholder matvarer, inkludert popcorn, mens den øker den relative forbruket av fett og proteiner

Faser i Atkins Diet

The Atkins Diet er delt inn i fire unike og distinkte faser. Hver fase er ment å gi konkrete resultater.

Den første fasen er kjent som induksjon. Induksjon er fulgt i minst to uker. Under induksjon, er Atkins dieters rådes til å spise mer enn 20g karbohydrater per dag. De fleste bør komme fra grønnsaker. Dette er den strengeste fasen av dietten.

Den andre fasen er kjent som pågående vekttap, eller OWL. Du kan innlemme noen av de matvarene i denne fasen som ble forbudt under induksjonsfasen, inkludert bær, nøtter og frø i små mengder.

Den tredje fasen, Pre-vedlikehold, oppstår når du er innenfor 10 kg. av målvekten. I løpet av denne fasen, den du legge til flere sunne karbohydrater før du begynner å legge merke til en liten vektøkning. Når denne gevinsten er kjent, kan det karbohydrater toleransenivå identifiseres slik at du vet nøyaktig hvor mange gram karbohydrater vil gjøre deg få, vedlikeholde og gå ned i vekt.

Den fjerde fasen, kjent som vedlikehold, innebærer en mer liberal bruk av sunne karbohydrater for å opprettholde en sunn vekt.

hvilke faser Tillat Popcorn?

Popcorn er forbudt under induksjon, det første fasen av Atkins.

Popcorn kan være moderat konsumert under faser to til fire. Det er kritisk, men at du telle karbohydrater fra popcorn i din daglige carb kvote.

Air-popped popcorn uten smør inneholder 6 g karbohydrater og 1 g fiber per kopp. På Atkins, kan dieters trekke fiber gram fra den generelle carb gram å få en "net carb" teller-eller en tellbar carb teller. Netto carb telle på en kopp luft spratt popcorn er 5 gram.

Mest dieters bruker 25-50 gram netto karbohydrater under faser to til fire.

Alternativer til Popcorn på Atkins

Under induksjon, når popcorn ikke er tillatt i det hele tatt, er svinekjøtt rinds ansett som et akseptabelt alternativ. Vanlig svinekjøtt rinds inneholder ingen karbohydrater. Vær sikker på å telle kalorier, skjønt, og ikke gå over.

Andre gode alternativer til popcorn med gresskarkjerner, solsikkekjerner, mandler eller macadamia nøtter. Disse matvarer er også crunchy og salt, og inneholder mindre karbohydrat gram enn popcorn.

The Pros av Popcorn på Atkins

Ved hjelp av en buttery spray og havsalt er deilig og Atkins-vennlig. Regelmessig smeltet smør er OK også, men pass på å bruke kun små mengder, som det er svært høy i mettet fett.

Popcorn er en fullkorn og inneholder også en god mengde fiber, noe som er bra for å kontrollere sult og holde fordøyelseskanalen sunt.

Cons av Popcorn på Atkins

Popcorn er moderat høy i karbohydrater, særlig når det spises i store mengder. Hold deg til liten en eller to cup porsjoner og være sikker på å telle carb gram minus fiber gram.

Popcorn er også ansett å være en høy glykemisk indeks mat, ifølge Carbsinformation. com, som betyr at det hever blodsukkeret raskt. Ved å holde porsjoner små og enda konsumere en protein-rik mat eller drikke ved siden av popcorn kan bidra til å minimere effektene på blod sukker. En lav fett streng ost pinne eller små servering av magert deli kjøtt kan være gode valg som bidrar til lavere glykemisk indeks nivå av popcorn.


Previous:nothing Next:ernæring av hvete bakterie

Relaterte artikler


 • raskt vekttap på en uke
 • Betydningen av syrer og baser
 • hva er en sunn fettprosent?
 • omega-3 helsemessige fordeler
 • begrenset calorie dietter
 • kan lime juice hjelpe deg å miste vekt?
 • diett brus og vekttap
 • diabetiker spise tips
 • Intralipid bivirkninger
 • hvordan å bruke hCG ved injeksjon for å gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com