kollagen supplement fordeler

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-04
Kollagen er et protein som gir struktur og styrke til celler, vev, sener, bein, leddbånd, brusk og hud. Den danner i solid bunter og tau kalles kollagenfibre, arbeider sammen med keratin for å holde huden ungdommelig og rynkefri. Kollagen er den viktigste komponenten i alle bindevev, og det er det som holder leddene polstring og muskler sterke. Ifølge en artikkel i British Journal of Dermatology (93 Vol, Issue 6), som vi alder vi mister kollagen, som står for tykkelse og tetthet av huden. Kvinner har også lavere mengder kollagen enn menn i alle aldre. Kollagen kosttilskudd lover å ikke bare gjenopprette hudens elastisitet, men lindre leddsmerter, bygge muskelmasse, reduserer fett og forynge hår og negler

Ungdommelig Skin

Som vi alder, kroppens naturlige ressurser gradvis avta, skaper en rekke problemer fra dårlig syn til benskjørhet. Kanskje den mest merkbare tegn på aldring er rynkete og slapp hud, særlig i ansiktet. Collagen tillegg, i teorien, bør jevne ut rynker ved å gi bedre elastisitet og tykkelse til ansiktshuden. Inntil nylig var den eneste måten å supplere med kollagen ved injeksjon, der det ville gå rett inn i blodet. Nå kollagen injeksjoner er fortsatt i bruk, men som dermal fyllstoffer for linjer som kråketær. Kollagen kosttilskudd er tilgjengelig på markedet i pille form;. Men det er lite bevis for at de faktisk arbeider for å gjenopprette ungdommelig utseende hud

Joint Health

Effekter av kollagen om felles helse er godt kjent og godt dokumentert. I en artikkel i Science Magazine (261 Vol, Issue 5129), en studie på bruk av kollagen å kurere revmatoid artritt konkluderte med at kollagen redusert hevelse og ømhet i ledd, samt smerter forbundet med sykdommen. Det overraskende faktum var at fire fag opplevd komplett remisjon. Kollagen tilskudd er en populær måte å håndtere smerte og hevelse av normal aldring, samt sykdommer som leddgikt.

Vekttap

Naturlig forekommende kollagen hjelper med vekttap ved å bygge og vedlikeholde mager muskel, samtidig som kroppen fett. Lean muskel er viktig i vekttap, fordi det øker basal metabolic rate (BMR), noe som betyr at du forbrenner kalorier på en raskere hastighet når den ikke trener. Det er selskaper markedsføring kollagen kosttilskudd som neste vekttap mirakel, men ingen av disse selskapene har noen reell vitenskapelig bevis for å sikkerhetskopiere sine krav, spesielt siden kollagen tilskudd i form av en pille ennå ikke har vist seg å være effektive. I studien i Science Magazine, var den muntlige tilskudd i form av en matvare (kylling kollagen).

Hår og negler

Natural kollagen spiller en rolle i forekomsten av hår og negler, replenishing glans og tykkelse . Tatt i betraktning at de er forlengelser av huden din, det er fornuftig at kollagen vil påvirke både elastisitet og styrke av hår og negler. Kollagen kosttilskudd hevder å støtte vekst og reparasjon av negler og å gjenopprette stråleglans, vitalitet og volum til håret. Noen påstår til å reversere graying prosessen eller fremme hårvekst for tynt hår, men alle disse påstandene er ubegrunnede.

Dosering

Doseringen for kollagen kosttilskudd varierer, avhengig av behov og grunner for å ta den supplement. For ungdommelig hud, er anbefalt daglig dose 5 6 g, tatt i forbindelse med vitamin C. Vitamin C er viktig i produksjonen av kollagen, ifølge Roger J. Williams i "Nutrition mot sykdom," kroppen ikke kan produsere kollagen på alle uten Ved hjelp av vitamin C. For felles helse og leddgikt, er dosen litt høyere på 5-10 g om dagen, med det hovedmål å redusere hevelse og smerte. Alpha lipoic syre er anbefalt i kombinasjon med kollagen som en kraftig antioksidant, som det har vært kjent for å redusere betennelsen assosiert med revmatoid artritt.


Previous:nothing Next:hvetespirer helsefordeler

Relaterte artikler


 • raskeste måten å miste 50 pounds
 • alkalisk detox kosthold
 • teknikker for å vokse høyere
 • koffein innhold i grønn te vs kaffe
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • mat kilder til co q enzym 10
 • vekttap med bær hos diabetikere
 • candida diett og behandling
 • hvordan å motivere deg selv til å utøve ved hjelp utnytte
 • bariatric dietter uten kirurgi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com