kosthold for betennelse

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-21
Mange lider av ulike typer betennelse i kroppen, fra hodepine, til ryggsmerter, til felles og muskelstivhet. Unngå mat grupper-spesielt meieri, natrium salt og sukker-kan hjelpe deg å unngå å utløse smerter og betennelse

Sodium

Sodium er et mineral som er nødvendig av kroppen til å hjelpe regulere væsker. Imidlertid kan for mye natrium føre til høyt blodtrykk, leddgikt og betennelser. Ifølge legene. Ohtsuka og Sanderson av St. Bartholomew's og Royal London School medisinsk-odontologiske, en type av natrium (DSS) og med "induserer en inflammatorisk tarmsykdom-lignende kolitt hos dyr".

Når administrerende natrium, eliminere elementer som bacon, pølse, kjøttpålegg og andre høyt natrium kjøtt fra kostholdet. Kjøpe lavt natrium eller natrium gratis produkter som usaltet smør og lav natrium salatdressinger. Til slutt, motstå trangen til å legge unødvendig salt i maten. Prøv salt alternativer som Mrs. Dash å legge smak og variasjon i mat.

Meieri

Meieriprodukter er en rik kilde til kalsium og vitamin D. Men, kan store mengder melk føre til slim produksjon og betennelse i kroppen. Ofte melkeallergi vil utløse en betennelsesreaksjon i tillegg, noe som kan føre til fordøyelsesproblemer, Sinus congestion og sinus hodepine. Ifølge en rapport fra The Analyst, kan redusere forbruket meieriprodukter hjelpe lindre en rekke helseproblemer, inkludert: allergier og post-nasal drypp, auto-immune mangler, gluten følsomhet og irritabel tarm syndrom.

For å kutte ned på meieriprodukter, kan du prøve mange av meieri alternativer på markedet i dag. Rismelk og soyamelk kan brukes i stedet for kumelk i korn, baking og til og med sauser og stuinger. Soya yoghurt og ost produkter er tilgjengelige i nesten alle supermarked. Eksperimentere og finne alternativer som du liker.

Sugar

Sukker er en viktig del av kostholdet. Komplekse sukker brytes ned til glukose og brukes i kroppen for energi. Imidlertid kan store mengder spike blodsukkernivået, noe som fører til betennelse. Ifølge en studie gjort ved Harvard Medical School, C-reaktivt protein, den viktigste årsaken til betennelse i kroppen, øker når blodsukkeret stiger. Den viktigste måten å kontrollere blodsukkernivået er å begrense mengden av karbohydrater konsumert.

det første er det viktig å merke seg forskjellen mellom enkle sukkerarter og komplekse karbohydrater. Enkle sukkerarter heve blodsukkernivået raskt, mens komplekse karbohydrater tar lengre tid å bryte ned, og derfor kan faktisk bidra til å stabilisere blodsukkeret. Erstatt behandlet mel med hele korn. Spis brun ris i stedet for hvit ris. Og, aller viktigst, skåret junk food ut av kostholdet helt. Unngå kjeks, kaker, søtsaker, potetgull og sukret saft og brus. Unngå produkter som inneholder høy fruktose mais sirup eller andre skjulte søtstoffer.

Være klar

Begynn å lese mat etiketter og være klar over hva som går inn i kroppen din. Betennelse kan bli redusert naturlig med forsiktig kosttilskudd modifikasjoner.


Previous:nothing Next:gjør omega-3 fart på stoffskiftet?

Relaterte artikler


 • servering størrelser for barn
 • kollagen supplement fordeler
 • hjem rettsmidler for å bli kvitt magen fett
 • hva er gluten-fri mat?
 • makrobiotisk diett for behandling av alvorlig sykdom
 • naturlige kontra organiske vitaminer
 • høyt fiber lavt kolesterol diett
 • sunt fett brennere
 • hva slags mat inneholder Policosanol?
 • den beste vitaminer for leddene
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com