lemonade detox drink

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-28
The Master Cleanse kosthold bruker en blanding består hovedsakelig av vann og sitroner til å avgifte kroppen og gå ned i vekt. Dietten som er gjort populær av kjendiser og media for sin raske resultater og unike ingredienser. The Master Cleanse-eller brus-kosthold har også vært gjenstand for flere bøker og nettsteder dedikert til å følge og forstå kosthold

The Diet

Det begynner med en kort justering perioder på tre dager hvor du starter å spise kun frukt og grønnsaker på dag en. På dag 2, justerer du din flytende diett ved å mosing av frukt og grønnsaker, og på dag 3 du drikker bare frisk-presset appelsin juice blandet med lønnesirup. Denne rutinen forbereder kroppen din for det harde brus kosthold der det ikke er fast føde spist på flere dager.

Den viktigste del av dietten krever drikking av en blanding av vann, sitroner, klasse B lønnesirup (ikke den typen du satt på pannekaker) og cayennepepper. Du gjør nok til å lage 2 liter som du drikker i løpet av dagen. Når du begynner å føle sulten, du drikker fra en av lemonade flasker og følger det med et par drinker med vanlig vann. På slutten av dagen, må du skylle kroppen i form av avføring. Du tar en av brus blandinger og tilsett havsalt. Dette naturlig avføringsmiddel vil vanligvis starte en avføring innen en time.

Endelig, etter noen uker, bør du følge eksakt samme undervisningen, men i revers, for settling kroppen tilbake til å spise fast føde.

Risiko og Fordeler

Fordelen med dietten er den uunngåelige vekttap som følge av utvisningen av vann og mangel på kalorier tas i den tiden av dietten. Du kan forvente å miste ca 13-20 kg. avhengig av størrelse, metabolisme og hvor lenge du oppholder deg på diett. Du bør være forsiktig med å få vekten tilbake etter du fortsette å spise vanlig mat. Det er også en naturlig måte å rense kroppen av forurensninger på en lignende måte til en colonic eller klyster.

Kostholdet bør ikke være et langsiktig prosjekt som det kunne være en medvirkende faktor til en spise lidelse. Du bør kontakte legen din og diskutere eventuelle nye diett regime for å sikre at det ikke er noen bekymringer knyttet til preexisting medisinske tilstander eller legemiddelinteraksjoner.


Previous:nothing Next:hvordan du kan redusere død og sykdom med en streng Middelhavet diett

Relaterte artikler


 • endret rå mat diett
 • fordeler og bruk av grapefruktkjerneekstrakt
 • taquito informasjon om ernæring
 • vekttap og vann
 • sår og ernæring
 • informasjon om mat som flushes fett
 • ernæring informasjon om karbohydrater
 • fysiske egenskaper av lipider
 • hva vitaminer for å ta for mørke ringer under øynene
 • servering størrelser for barn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com