leptopril diett plan

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-29
Leptopril er det første vekt-kontroll medisiner som er beregnet for personer som er overvektige ved minst tjue pounds. Det er generisk merke i vekt-tap pillen Leptoprin. Den har kraftig sentralstimulerende midler som hjelper deg til å erobre kosthold tretthet og gir også rikelig med energi

Hvordan Leptopril Diet fungerer

Leptopril er utviklet for å stoppe fett formasjon på sitt tidligste stadium og for å holde overdreven sukker fra blodet. Det gir også en betydelig energi boost å oppmuntre fettforbrenning. Leptopril, en ekstremt kraftig vekt-kontroll medisinering, er ikke ment for bruk av noen som ønsker å kaste bare noen få pounds. Det kan være effektiv uten en spesiell diett eller trening plan. Men, spise et sunt kosthold og trene regelmessig kan hjelpe Leptopril jobbe raskere.

Ingredients

Leptopril har de samme ingrediensene som Leptoprin, inkludert koffein samt grønne kaffe SE. Den inneholder også eucommia bark, kola nut, L-alanin, L-cystein, L-leucine, L-isoleucin, L-methionin, Rodiola rosea, L-valin, Schizonepeta tenuifolia, L-glutamin, og gurkemeie. Enkelte produsenter legger ingredienser som Coleus forskohlii, hoelen, Forsythia suspensa Vahl, og grønn te. Et flertall av ingrediensene er sterke sentralstimulerende midler. De øvrige ingrediensene er en kombinasjon av antioksidanter, diuretika og ekstrakter til å øke stoffskiftet.

Hensyn

Leptopril er ikke egnet for alle. Ikke ta Leptopril med noen andre typer kosthold medisiner uten legens godkjennelse. Folk bør ikke ta Leptopril om de har diabetes, hjertesykdom, høyt blodtrykk eller prostataproblemer. Også de som er følsomme for koffein, sentralstimulerende midler eller kosttilskudd som er stimulerende basert på, bør ikke bruke Leptopril. Kvinner som er gravide eller ammende bør ikke bruke Leptopril fordi det kan skape problemer for barnet

måter å ta Leptopril

Som med alle medisiner, ta Leptopril som anbefalt:. To kapsler tre ganger om dagen. Det er ikke nødvendig at det tas med mat. Hvis du er følsom for sentralstimulerende midler, redusere serverer utgjøre en kapsel tre ganger om dagen og du vil fortsatt se resultater. Hver person vil ha en annen reaksjon på Leptopril. For det å være effektiv, det avhenger av personens metabolisme, kroppsvekt, og generell helse.

Side Effects

Leptopril, seg selv, vil ikke forårsake noen ubehagelige bivirkninger. Hvis det er tatt med andre koffeinholdige medisiner, men det kan ha en negativ innvirkning på nervesystemet, produserer hodepine, angst, irritabilitet, søvnløshet og svimmelhet. For barn, gravide kvinner, og de som ikke er overvektige, noen mulige bivirkninger er allergi, tap av hørsel, halsbrann og kortpustethet. Dette er grunnen til at leger fraråder disse gruppene fra å ta Leptopril.


Previous:nothing Next:hva er de syv komponentene i et sunt kosthold?

Relaterte artikler


 • hvordan er metformin brukt til vekttap?
 • eggeplommen ernæring
 • dosering instruksjoner for Hydroxycut hardcore
 • koffein innhold i grønn te vs kaffe
 • hva er acidophilus Bifidus?
 • naturlige diett narkotika
 • macrobiotic kosthold og KOLS
 • ernæringsmessige verdier av grønne mung bønner
 • sitronsyre fakta
 • leptopril diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com