malte linfrø for å miste vekt

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-18
The National Institutes of Health gi linfrø karakteren C, som indikerer uklar begrunnelse for bruk av linfrø for å behandle fedme. The Mayo Clinic anbefaler bakken linfrø som en kilde til omega-3 fettsyrer. Dr. Andrew Weil inkluderer lin i en anti-inflammatorisk kosthold indikerer at vekten kan gå tapt gjennom kosten, selv om kostholdet ikke er designet av den grunn. En teskje en dag med bakken linfrø er et godt sted å begynne

Legg til Frokostblanding

Ved hjelp av en kaffekvern, grind en teskje linfrø. Hele linfrø kan passere rett gjennom fordøyelsessystemet og aldri bli brutt ned. Ground linfrø er mer sannsynlig å blande med andre matvarer og inn i fordøyelsesprosessen. Dryss bakken linfrø over toppen av en varm, hele korn frokostblanding som havregryn, stål kuttet havre og quinoa. Dress opp korn ved å legge melk (soya eller lav-fett), valnøtter (for ekstra omega-3), rosiner, kanel eller datoer.

Bake med Flax

Grind en spiseskje linfrø og legge den til hjemmelaget muffins. Flax legger til en nutty smaken til noe det er tatt i. Gjør muffins banan mutteren med en ekstra punch i nutty smaken. Flax, ett glutenfritt ingrediens, kan også blir et substitutt til egg eller fett i en bakervarer oppskrift. Den substitusjon er 3 ss av bakken lin til en spiseskje med margarin og 1 ss av bakken lin pluss 3 ss vann til hver egg. Bland lin og vann rett før du legger det i røren. Bruk gylne lin når baking lyse elementer, de mørke brune frø vises som mørke flekker i lyse bakevarer. Cooking med linfrø krever litt eksperimentering, så ikke gi opp etter første forsøk. Det er linfrø kokebøker tilgjengelig hvis du trenger flere ideer.

På Go

Legg til et ekstra teskje ved sliping morgenen linfrø og legg den i en liten zip bag. Dryss bakken linfrø over at lunsj tid salat, bruk det i en kopp kaffe eller to eller skli inn i en kopp te. Det er også bra med en bakt potet, en kopp yoghurt, blandet inn i sauser eller en sandwich. Du kan også kaste den over en enkel peanut smør og cracker snack. Kjøle bakken lin kan utvide sin friskhet. Urokkelige kan holde en kaffekvern på sitt skrivebord og en pose med hel frø på kontoret kjøleskapet for sliping.


Previous:nothing Next:matvarer som forårsaker vannretensjon

Relaterte artikler


 • eksem hos barn og kosthold
 • klar væske kosthold retningslinjer
 • sunn frokost, lunsj og snacks
 • vekttap og hypnose
 • binyrene og ernæring
 • matvarer som forårsaker høyt blodtrykk
 • olivenolje ekstrakt fordeler
 • helsemessige egenskaper av kanel
 • alkohol og rå mat diett
 • vekttap etter 50 år
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com