mat som lindre allergi symptomer

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-22
Mange prøver å bekjempe allergi ved å kontrollere sine omgivelser. Noen av dem kan selv vedta noen ekstreme løsninger, for eksempel rengjøring av putevar hver eneste dag, unngå å gå utenfor eller installasjon kostbar luftfiltreringssystemer i sine hjem. Faktisk er en praktisk måte å kontrollere allergisymptomer å konsumere visse matvarer som hjelper redusere inflammatoriske kjemikalier i kroppen din, eller gjøre immunforsvaret blir mindre mottakelig for allergener

Yoghurt

For å opprettholde god helse, trenger din fordøyelseskanalen å ha balanse mellom gode og dårlige bakterier. Når balansen er av, er det stor mulighet for gjær overvekst i magen, noe som kan føre til at immunsystemet til å bli overfølsom. Regelmessig yoghurt forbruk kan bidra til å gjenopprette at balansen og holde immunforsvaret "stress-free. " Forskere ved University of California, Davis, rapporterte at inntak av en kopp yoghurt om dagen kan redusere allergisymptomer med 10 prosent. I Finland, allergikere også funnet ut at yoghurt kan bidra til å rydde opp hud allergier som alvorlig eksem.

Mat rik på Omega-3

Omega-3 fettsyrer kan redusere dannelsen av inflammatoriske kjemikalier og dermed gjøre allergi symptomer mindre alvorlig. En tysk allergi undersøkelse i 2004, for eksempel rapportert at mennesker som spiste mye omega-3 fettsyrer hadde lavest forekomst av høysnue. Gode kilder til omega-3 fettsyrer er fet fisk som laks, makrell, ansjos, sild og sardiner. Hvis fisken ikke er din favoritt mat, kan du få omega-3 fettsyrer fra linfrø eller valnøtt olje i stedet.

Flavonoid-Rich Foods

Flavonoider er naturlige anti-inflammatoriske midler. Gode kilder til flavonoider inkludere epler, rødløk, hvitløk, bananer og te. I april 2005-utgaven av "Helse", det sier at flavonoider kan redusere betennelser som fører til Sinus congestion og smerte. I tillegg, en fersk koreansk undersøkelse også rapportert at flavonoider i hvitløk og rødløk har anti-astmatiske egenskaper, lik dem som finnes i visse astma medisiner.

Magnesium-Rich Foods

Hvis du har astma, bør du vurdere å legge magnesium-rik mat til din allergi diett plan. Magnesium har vist seg å hjelpe slappe lunge muskler og bedre lungefunksjonen. Ifølge i november 2008 av "Better Nutrition," 37 barn og unge med astma ble gitt 300 mg magnesium daglig. Som et resultat, ble de mer motstandsdyktig mot astmatiske triggere og var i stand til å redusere bruk av astma medisiner med 40 prosent. Noen magnesium-rik mat er solsikkefrø, tofu, artisjokker, spinat, sveitsiske Chard og black-eyed peas.

Hva om ikke å spise

Akkurat som visse matvarer kan lindre allergi symptomer, andre kan forverre dem. Å holde seg frisk, derfor bør du begrense inntaket av følgende allergifremkallende matvarer:

Melk og ost --- De kan gjøre Sinus congestion verre ved jevning av slim.

Fatty kjøtt og bearbeidet mat --- Disse inneholder "dårlig" fett som oppmuntrer kroppen til å frigjøre mer inflammatorisk kjemikalier.

Omega-6 fettsyrer --- Foods rik på omega-6 fettsyrer er en blandet velsignelse. De kan bidra til å senke risikoen for hjertesykdom, men de pleier å intensivere betennelser og immunresponser. Foods høy i omega-6 fettsyrer inneholder vegetabilske oljer, korn og majones.


Previous:nothing Next:fordelene av omega 6

Relaterte artikler


 • high-fiber, lav-fett dietter
 • organiske vekttap
 • sunt måltid planer om å gå ned i vekt
 • årsakene til vannretensjon
 • hvordan man regner mitt daglige kalorier
 • ernæring for paranøtter
 • infertilitet vitaminer for menn
 • peanøttsmør fettinnhold
 • hvordan er hCG brukes i dietter?
 • hva er raffinert sukker?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com