naturlig å bygge muskler dietter

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-27
Den første delen av bygge muskler er det du gjør i ett eller to timer per dag du bruker å trene. Den andre komponenten er hva du putter i kroppen din i form av mat og drivstoff. Mengden og kvaliteten på ernæringsmessige inntak spille en stor rolle i å bestemme hvor effektivt du bygger muskler. Dermed vokser større begynner med å spise smartere

proteininntak

Når jeg prøver å få muskler naturlig, bør ditt første mål være å spise opp en tilstrekkelig mengde protein for å støtte optimal vekst. Ifølge American Dietetic Association, vekt trenere anbefaler at de som ønsker å bygge muskler konsumere minst 0,8 gram protein per kilo kroppsvekt per dag, selv om noen trenere som trener idrettsutøvere foreslår inntak mer. For eksempel anbefaler styrke trener Chad Waterbury forbruk på minst 1 gram per kilo kroppsvekt, med mulighet for å øke den til 1,25 eller 1,5 gram per kilo dersom den enkelte ikke er kommet tilstrekkelig.

Mat valg

Selv om du prøver å få vekt, bør du ikke feil at for en lisens til å spise alt du vil. Din beste gevinst vil bli gjort ved å spise hovedsakelig naturlige hele matvarer som frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteiner og umettet fett. Selv om du kan snike seg inn en og annen juks måltid (eller to), ikke gjør dem til en vane. Minst 90 prosent av måltidene bør bestå av lav-fett næringsrik mat.

Mat Mengde

Akkurat som du må spise færre kalorier enn du forbrenner å gå ned i vekt, må du spise mer kalorier enn du forbrenner å få vekt . Mange overser dette og tror muskler vises kun på grunn av sin innsats i gym.
Din kropp er begrenset i hvor mye muskler det kan bygge i en gitt periode av hormonelle staten, slik tvangsforing kroppen i et forsøk på å få vekt eller muskler også fort kan resultere i uønsket fett gevinst. Følgelig bør du være mål for en gevinst på rundt 02:58 pounds per måned. For å opprettholde at fremskritt, veie deg regelmessig og ta digitale bilder av deg selv daglig eller ukentlig for å måle endringer i kroppssammensetning. I tillegg holde en daglig mat logg over det totale antall kalorier du forbruker. Hvis du er økende vekt for sakte (eller for raskt), justeres opp eller ned med 200-300 kalorier per dag, revurderer etter noen uker. Å gjøre dette på regelmessig basis vil sikre jevn fremgang mot målet ditt.


Previous:nothing Next:1000 calorie daglige kosthold

Relaterte artikler


 • larabar informasjon om ernæring
 • Viktigheten av vitaminer for kvinner
 • anti inflammatorisk urter for vekttap
 • den beste maten kilder for kalsium
 • drastiske vekttap regimer
 • hvordan å lage en lav-fett sjokolade dessert
 • binyrene og ernæring
 • befestede mat kilder til folat
 • er søtsaker tillatt på lav carb dietter?
 • all frukt diett menyen planer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com