naturlige diett narkotika

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-18
Mens mange mennesker tror at kosten skal inkludere rikelig inntak av over-the-counter slankepiller full av merkelige og unaturlige ingredienser, som neppe er tilfelle. Den mest effektive slanking hjelpemidler er naturlig forekommende stoffer som kan brukes til å gi din kropp og sinn et løft, selv når du er uker i et tungt kalorifattig diett. Best av alt, koste naturlig kosthold narkotika en brøkdel av den mengden av tungt markedsførte produkter

Diet Drug Theory

Legge kosttilskudd til slanking regime er en helt akseptabel måte å forbrenne ekstra kalorier og akselerere din fett tap, så lenge du husker at kostholdet kosttilskudd er det til "supplement" en ellers sunn næringsinntak og mosjon plan. Ikke gjør den feilen å bruke diett narkotika som en krykke for å kompensere for manglende innsats ernæringsmessig eller på treningsstudio.

Kreatin

Kreatin er et naturlig forekommende stoff som kan hjelpe deg i din slanking innsats. Det er normalt finnes i kjøtt og andre proteinkilder, og er produsert i kroppen i begrensede mengder. Ifølge ernæringsfysiolog og styrke trener David Barr, er kreatin nyttig under slanking fordi det hjelper deg å holde din styrke og energinivået høyt i gymsalen, slik at du kan jobbe hardere og brenne flere kalorier.

Fish Oil

I en studie publisert i 2007 i International Journal of Obesity, enkeltpersoner slanking og bruke en fiskeolje supplement tapt, i gjennomsnitt, to pounds mer enn individer mottar et placebo. Wild er fisk en god kilde, men den enkleste måten å konsumere ekstra fiskeolje er å bruke en rimelig over-the-counter omega-3 tilskudd. Fem til 10 gram tas daglig bør øke fett tap.

EGCG

Epigallocatechin gallate, eller EGCG, er et stoff som naturlig finnes i grønn te. I en studie utført ved Chicago's Tang Senter for Herbal Medicine Research, injisert dyrene med EGCG ikke bare gikk ned i vekt raskere enn kontrollgruppen, men også utstilt symptomer på nedsatt appetitt. Dermed kan daglig inntak av grønn te hjelper deg å forbrenne mer kalorier og administrere sultfølelse, både ønskelig trekk mens slanking.

Koffein

Koffein er et fett-Mobilizer, noe som betyr at forbruket øker sannsynligheten for at kroppen brenner fett under trening. Ifølge opplysninger gitt av Rice University, den beste tiden til å konsumere koffein er tre til fire timer før trening fordi koffein er fett-mobiliserende effekt peak da. Dermed kan en ekstra kopp eller to med grønn te før trening hjelper deg å nå dine vekttap mål at mye raskere.


Previous:nothing Next:soya farer

Relaterte artikler


 • vekttap og grønn te
 • ernæring i stekt soya bønner
 • matvarer anbefales for hyperaktive barn
 • hvordan å miste sta baby i vekt
 • South Beach Diet helserisiko
 • vekttap for tenåringsjenter
 • detox strategi kosthold
 • kolon renset og vekttap
 • hvordan å gå ned i vekt ved å sette en timer
 • raskt vekttap på en uke
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com