negative effekter av kolloidalt sølv

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-02
Kolloidalt sølv er vanligvis brukes til å hindre nyfødte fra fangst øyeinfeksjoner. Det finnes imidlertid en rekke selskaper på Internett, samt i helse supplement kataloger fremhevet fordelene med kolloidalt sølv. Leger er stort sett enige om at kolloidalt sølv er trygt i små mengder, men skadelig i store doser, selv om det er noen uenighet om nøyaktig hvor mye er for mye kolloidalt sølv

Dosering

Den typiske dose av kolloidalt sølv er 1 ts. per dag. Denne dosen inneholder bare 50 mcg sølv per servering. Mens denne dosen regnes som trygt for kosttilskudd, det er allerede ca 350 mcg av sølv som vanligvis finnes i maten og vannet som vi bruker på daglig basis.

Hvis du tar ekstra kolloidalt sølv sammen med det som allerede finnes i ditt daglige kosthold, når inntaket 400 mikrogram per dag, en dose som er fortsatt trygt. Det er imidlertid ingen helt sikre på nøyaktig hvor mye kolloidalt sølv er ansett som giftig. Så lite som 10 mg av kolloidalt sølv har vært dødelig i noen mennesker.

Argyria

I følge Dr. Alan Gaby, co-forfatter av "The Natural Pharmacy," Argyria kan oppstå når for mye kolloidalt sølv er konsumert . Argyria er deponering av sølv inn i indre organer, vev og hud. Argyria kan slå huden grå eller til og med en blå grå når den utsettes for sollys. Dessverre er denne tilstanden permanent.

Nevrologiske skader

Med ekstremt høye doser av kolloidalt sølv, kan nevrologiske skader oppstå. Symptomer på nevrologiske skader varierer og kan omfatte angst, impulsivitet, irritabilitet, dobbeltsyn, depresjon, hodepine, hukommelsestap og krampeanfall.

Organ Skade

Kolloidalt sølv har vært knyttet til organskade. Et kapittel fra boken "kolloidalt sølv: Medisinsk Bruker, toksikologi og Produksjon" gir mye detaljer om organ skade relatert til en overflod av kolloidalt sølv (se Clear Springs Press nettside i Referanser). Forfatteren, John W. Hill, sier at tester utført på hunder viste at en overdose av sølv førte til sølv innskudd på lymfeknuter, benmarg og nyrer. Leger som Alan Gaby også advare av denne muligheten.

Atherosclerosis

For mye kolloidalt sølv i kostholdet kan også forårsake åreforkalkning. Dette er en sykdom som rammer de store blodårene i kroppen, det er ofte referert til som åreforkalkning. Den kjennetegnes av fett striper langs fartøy vegger, samt av innskudd av kolesterol og kalsium inne i fartøyene. Åreforkalkning kan føre til hjerteinfarkt, hjertesvikt og slag.


Previous:nothing Next:apple rens

Relaterte artikler


 • endret rå mat diett
 • hvor å miste 27 pounds i 30 dager på dr oz sine mirakel kosthold
 • Hvordan vet jeg om jeg er undervektig eller overvektig?
 • hvor å miste vekt 100 kalorier av gangen
 • omega 3 informasjon
 • hva er konsekvensene av en diett med ikke nok fett?
 • brus og hjertesykdom
 • hvordan du enkelt kan kutte ut 500 kalorier
 • kardial diett mat
 • acai extract fordeler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com