om Clarke høy protein diett

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-24
Charles Clark er professor i Storbritannia som har lang hevdet at fordelene med en carb-begrenset, høy-protein diett. Mens absolutt ingen slanking tilnærming er perfekt, en høy protein, betyr lav carb diett synes å tilby noen dramatiske fordeler fremfor andre kosthold metoder, blant annet økt metthetsfølelse og ekstra kalorier brent gjennom prosessen med termotilblivelsen. Hvis du vurderer å dra ut på en høy protein diett, kan du gjøre mye verre enn Clark plan

Hvorfor High Protein?

High protein dietter blir stadig mer populært på grunn av forskning som viser at de overlegenhet når det gjelder generelle nivåer av metthetsfølelse, eller fylde. En studie utført ved Harvard School of Public Health viste at høye protein dietter har statistisk signifikant økning i rapporterte satiety nivåer sammenlignet med lav eller moderat protein forbruk. Dermed kan en høy protein diett hjelper deg å unngå cravings på grunn av magen utspill brakt videre av andre typer dietter.

Clark High Protein Diet

Dr. Clark kosthold er kalt "The New High Protein Diet", som det forsøker å redefinere og forbedre på Atkins-modellen. Mens dietten er lav-carb, er det ikke på langt nær så carb restriktive som Atkins tilnærming, noe som åpner for inntak av Atkins-forbidden karbohydrater som ikke-grønne grønnsaker og litt melkeprodukter. Dermed er dietten mer tilgjengelig for individer prøver å gå ned i vekt innenfor rammen av de typisk moderne kosthold

Etter Clark High Protein Diet

Dietten er delt inn i to faser -. Vekttap og vedlikehold. Under vekttap fase, er du begrenset til ikke mer enn 60 g karbohydrater per dag, med den anbefalte carb kilder, inkludert frukt, grønnsaker og meieriprodukter, mens begrense inntak av raffinert (hvitt mel) karbohydrater som vanlig pasta, brød, ris, kaker og lignende. Hold proteinkilder til elementer lav i mettet fett som fisk, kylling, kalkun og magre kutt av biff. Når du når målet ditt i vekt, sakte øke det daglige carb nivået til du finner det ideelle punktet hvor du er verken få eller miste vekt-opprettholde dette nivået på ubestemt tid.

Fordeler

Den primære fordelen med å følge Clark High Protein Diet er vekttap. Individer har rapportert miste flere stein (en stein er tilsvarende 14 pounds) etter bare noen måneder på planen. Andre fordeler av å konsumere en høy protein diett inkluderer oppbevaring av en høyere prosentandel av lean mass (muskel), mens miste vekt og en generell økning i termotilblivelsen, som refererer til antall kalorier brent gjennom daglige prosesser.

Hensyn

Dr. Clark understreker at hans diett er ikke ment å være en altfor restriktiv-affære. I stedet foreslår han at du viser slanking som en mulighet til å gi avkall gamle, ubrukelige vaner og vedta en ny og sunnere tilnærming til å spise. Dermed er den Clark High Protein Diet ment å bli en livsstil, i motsetning til en forbigående fett tap plan som kan kastes etter møtet målvekten. Ved å vedta Dr. Clark sine prinsipper som vane, kan du sikre at du aldri trenger å følge en regimented diett igjen.


Previous:nothing Next:test for vitaminmangel

Relaterte artikler


 • gode kilder til protein
 • hvordan å kjøpe økologisk for mindre
 • hvordan er hCG brukes i dietter?
 • mage innstramming øvelser
 • vekttap og såpe
 • kolesterol diett
 • dietter til lavere kolesterol
 • stavet mel vs hel hvete
 • Hvordan vet jeg om jeg er undervektig eller overvektig?
 • sunne lunsjer i skolen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com