om kreft forebygging med IP6

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-15
For år, har eksperter antydet en høy-fiber diett kan beskytte mot kreft. Nyere studier har funnet at IP6 (Inositol hexaphospate), en komponent av fiber, kan være ansvarlig for den beskyttende effekten. IP6 er funnet i fiber fra hele korn og belgfrukter. Imidlertid kan et supplement som inneholder både IP6 og Inositol være mer effektivt enn å anskaffe IP6 fra mat

Inositol

Ta IP6 og Inositol sammen kan være mye mer effektiv at du tar IP6 alene. Inositol er "ryggraden" av IP6 molekylet. Hver av de seks karbonatomer i et molekyl av Inositol kan binde med et annet molekyl kalt en fosfat. Når alle seks karbonatomer er okkupert, er IP6 resultatet. Hvis, derimot, er en annen tilgjengelig Inositol molekyl til stede, skal tre av fosfater forlate IP6 og fester seg til den nye molekylet (nå kalt IP3). Studier har funnet at IP3 er bedre i stand til å komme innenfor kreftceller og immunceller. For å sikre optimal IP3 formasjonen, anbefaler Dr. Shamsuddin av University of Maryland i forholdet 04:01 av IP6 til Inositol. (Se referanse 1)

Slik fungerer

Når IP3 er lavt (som er tilfellet i kreftceller), cellene replikere ut av kontroll. Når tilstrekkelig IP3 er til stede, kreftcellene slår seg av. Kombinasjonen av IP6 og Inositol fungerer som en effektiv antioksidant og immunforsvaret. Paret er spesielt gunstig for å stimulere natural killer celler.

Typer Cancer

Laboratory studier viser at kombinasjonen av IP6 og Inositol demonstrerer anti-kreft effekt mot nesten alle typer kreft. I menneskelige tilfeller av bryst-, lunge-og tykktarmskreft, IP6 og Inositol ble funnet å være effektiv på å drepe kreftcellene.

Dosering

For de med kreft eller som har en høy risiko for kreft, det anbefalte daglige dose er 4800 til 7200 milligram av IP6 sammen med 1. 200 til 1. 800 milligram Inositol (som skal tas på tom mage). (Se referanse 1)

Giftighet

Studier har funnet noen negative effekter av IP6 tilskudd, selv ved høye doser. I tillegg har flere studier konkludert IP6 og Inositol er trygge å bruke i kombinasjon med konvensjonelle behandlinger som kjemoterapi og stråling. Noen studier har rapportert at kombinasjonen kan forsterke effekten av disse terapi.


Previous:nothing Next:bivirkninger av phedra-kutt

Relaterte artikler


 • fitness og ernæring
 • matvarer som forårsaker høyt blodtrykk
 • sår og ernæring
 • hvordan ta enkle trinn for å forbedre helsen ernæringsmessig
 • Betydningen av syrer og baser
 • hvordan å utvikle en sunn spising plan og stoppe kosten for godt
 • kardial diett mat
 • sunt kosthold kosher produkter
 • matvarer som forårsaker sur reflex
 • muskel builder kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com