poteter og vekttap

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-06
Det er en vanlig forestilling at poteter gjør oss fete. Det synes å være en av de onde og forbudt mat, full av karbohydrater og kalorier. Men den gode nyheten er at poteter er ikke så ille som de synes å være. Poteten er rik på komplekse karbohydrater, og legger fett på kroppen bare når smør, fløte eller ost er lagt.

Det også hjelper i vekttap. Vi føler full og mett etter å ha spist en potet fordi den er næringsrike, ikke-fetende, og moderat i forhold til kalorier. Dermed en diett rik på poteter kan utløse betydelig vekttap.

Du trenger:.
tid til å planlegge

Potet Senker Fordøyelse

Poteter inneholder "resistent stivelse" som bremser ned fordøyelsen prosessen, øker kaloriforbrenningen etter et måltid og også hemmer sulten hormonene som gjør at du føler deg sulten hele tiden.

Ifølge Sandy Huard, president for Women's Health Supply International, "Resistent stivelse er opprettet når stivelsesholdige matvarer er" avkjølt ". Når en potet er kokt, for eksempel, absorberer det vann og sveller. Som potet kjøler, mye av stivelse krystalliseres, forming resistent stivelse. Så sørg for å kjøle ned stivelse ved romtemperatur eller i kjøleskapet før spising. Ikke varm opp dem fordi de bryter ned stivelsen krystaller og fordelene nevnt ovenfor er i hovedsak borte. "

Poteter Are gir næringsrike

Potatoes en god ernæringsmessig avkastning for kalorier. De er også rike på vitamin B6, vitamin C og inneholder sporstoffer som mangan, molybden, krom og selen. De er også lav i natrium og leverer om lag 20 prosent av de daglige behovene kalium i kroppen.

Poteter er rike på vitamin C

Poteter er rike på vitamin C. En studie utført av Arizona State University hevder at "individer spiser tilstrekkelige mengder vitamin C oksidere (brenne) 30% mer fett under moderat trening enn de som forbruker for lite. I tillegg har for lite vitamin C i blodet vist seg å korrelere med økt kroppsfett og midje målinger. "

Poteter Hjelp Burn Foods Raskere

Poteter er rike på karbohydrater, det viktigste kilde til ferdige drivstoff som kroppen vår trenger. Adam Drewnowski, Ph. D. , direktør for human ernæring ved University of Michigan School of Public Health anbefaler at «den største andelen av kostholdet-60 prosent -. Bestå av dette drivstoffet Bare en liten prosentdel av karbohydrater stadig konverteres til fett i kroppen. "

Poteter Fyll Du Up

En av de tøffeste aspekter av vekttap er sult. Det er vanskelig å motstå fristelsen av mat mens slanking, så den enkle måten å takle maten pangs er å spise mat som vil fylle deg opp og holde deg mett. Dr Jacquie Lavin, en vekt-tap lege for Slimming World. sier "En nøkkel til varig vekttap er å spise mat som gjør at du føler deg full lenger. " Poteter er veldig fylling og tilfredsstillende.

Poteter er en god kilde til fiber er

Potatoes en kilde til fiber også. En potet gir 10 prosent av den nødvendige daglige inntaket av fiber. Fiber er ikke-fordøyelig og bidrar til å eliminere fast avfall fra kroppen. Det hjelper også å flytte fett raskt gjennom fordøyelsessystemet slik at fettet blir liten tid til å bli absorbert, noe som også kan hjelper i vekttap.


Previous:nothing Next:Fordelene med oransje & jasmin grønn te

Relaterte artikler


 • hvordan man kan forebygge en bakrus med vitaminer
 • te blad fordeler
 • krav til fett leiren
 • alfalfa fordeler
 • catechin vekttap
 • hva slags mat er dårlig for leddgikt?
 • hjem rettsmidler for å bli kvitt magen fett
 • ernæring for undervekt personer
 • maca root fordeler
 • hvordan du enkelt kan kutte ut 500 kalorier
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com