resept vekttap narkotika

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-07
Resept vekttap narkotika, mens effektive og nødvendig for noen mennesker, ikke bør brukes som grunnlag utelukkende for å miste vekt og er ikke tilrådelig for hvem som helst. Mens resept vekttap narkotika er vanligvis foreskrevet for medisinske vekt problemer, de er langt fra å spise sunt og holde seg til et treningsprogram for å motta langsiktige fordeler. Potensielle bivirkninger kan hemme livskvalitet, og avhengighet kan være en årsak til bekymring

Funksjon

Reseptbelagte vekt-tap legemidler er generelt foreskrevet for sterkt overvektige mennesker lider av vekt-relaterte helseproblemer og er ikke ment for folk som bare ønsker å kaste et par skjemmende pounds . Mennesker som er foreskrevet vekttap narkotika må forstå at narkotika må kombineres med en lav-fett kosthold og regelmessig mosjon diett for å oppleve gode vekttap.

Typer

To typer reseptbelagte vekttap narkotika , som har godkjenning fra U. S. Food and Drug Administration, er tilgjengelige: sibutramin (Meridia), og orlistat (Xenical). Meridia virker ved å undertrykke appetitten, og Xenical virker ved å hjelpe kroppen stopp fordøye og metabolizing fett inn i blodet med opptil 30 prosent. Meridia er beregnet for kort tids bruk, mens Xenical er ment for langvarig bruk. Alli er en over-the-counter vekt-tap alternativ som inneholder en mindre styrke av orlistat og er godkjent for personer 18 år og eldre

Anbefalinger

Reseptbelagte vekt-tap legemidler anbefales for følgende situasjoner:. Når annen vekt-tap metoder har ikke fungert, for folk med body mass index er 27 eller mer, og som også har medisinske problemer som søvnapn¨¦, høyt blodtrykk eller diabetes, og for personer med body mass index er mer enn 30.

Effektivitet

Ifølge Mayo Clinic, folk som tar en resept vekttap narkotika, holde en lav-fett diett og som trener regelmessig kan forbedre sin generelle helse ved å tape ca 5 til 10 prosent av kroppsvekten innen et år. Vekttap narkotika tatt som anvist av lege kan også effektivt redusere en persons blodtrykk, og blod triglyserid, glukose og insulin nivåer.

Side Effects

Reseptbelagte vekt-tap medikamenter kan forårsake mild til alvorlig bivirkninger, inkludert hodepine, tørr munn, forhøyet blodtrykk, forstoppelse, diaré, kvalme, oppkast, oppblåsthet, søvnløshet, svimmelhet, ørhet, magesmerter og oljete avføring.

Hensyn

En person som er foreskrevet en vekt-tap stoffet kunne lett få vekten tilbake når han slutter å bruke det. En person må la sin lege vet om andre medisiner han tar som vekttap narkotika kan samhandle negativt og føre til komplikasjoner. Noen helse-forsikringer vil ikke dekke kostnadene for reseptbelagte vekttap narkotika eller kan kreve godkjenning før de vil også vurdere å betale for dem.

Farene

Xenical ikke bør tas av alle som har diabetes , tar blod-tynnere medisiner eller ciklosporin, eller som har hatt en organtransplantasjon. En person skal heller ikke spise mer enn 30 prosent av sitt daglige kosthold i fett når du tar Xenical. Meridia bør ikke brukes av de med høyt blodtrykk, slo en uregelmessig hjerte eller som har hatt en historie med hjertesykdom, hjerneslag eller hjertesvikt. Resept vekttap narkotika kan også være svært vanedannende, og forsiktighet bør brukes når du tar dem på lang sikt.


Previous:nothing Next:psyllium husk fordeler

Relaterte artikler


 • seks måltid diett plan
 • ernæring og trøstespising
 • vekttap og hypnose
 • sunne måltider for idrettsutøvere
 • maca root fordeler
 • hvilke matvarer forårsake kviser?
 • muskel melk vs nitrotech
 • hCG diett terapi
 • å spise sunt når du reiser for business
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com