spise fett for å gå ned i vekt

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-17
Mange dieters gjør den feilen å kutte ut enkelte matgrupper å gå ned i vekt. Ikke bare er dette en farlig praksis for generelle helse, men det er ikke effektivt i langsiktig vekttap. Alle de matvaregrupper, inkludert sunt fett, da brukes i moderate mengder, er essensielle i å håndtere vekt og generell helse

sunt fett

Velg mat som inneholder sunne, umettede fett eller omega-3 fettsyrer, som er bedre for total kardiovaskulær helse og fremme håndterbare og logiske vekttap. I tillegg, disse typer fett bistand i metthetsfølelse og holde sulten cravings fra krypende opp utover dagen. Transfett og mettet fett ikke bare tetter blodårene og skade hjertet ditt, de raskt konvertere til et overskudd av kalorier, noe som fører til ekstra pounds.

Dr. Meir Stampfer, knytte direktør for Channing Laboratory og en vekttap spesialist, fant de mest betydelige vekttap skyldes lav-carb eller Middelhavet dietter, som var betydelig bedre enn fettfattig diett planer. Den populære Middelhavet kosthold, nevnt i Stampfer undersøkelse, avhengig av forbruket av sunt fett, som olivenolje, for å fremme opptaket av andre næringsstoffer og vitaminer, slik som fettløselige vitaminene D, E, A og K samt kraftig antioksidant lycopene. Disse vitaminer og mineraler er kjent for å hjelpe i vekttap og ledelse.

En balansert diett

Mat rik på umettet fett og hjerte-sunt Omega-3 fettsyrer inneholder få kalorier og sukker. Sunn frukt, grønnsaker og belgfrukter som avokadoer, svarte bønner, soyabønner (og andre soya-baserte matvarer som tofu), peanøtter, mandler, oliven og arbeid for å bekjempe sult samtidig levere essensielle næringsstoffer for en godt balansert kosthold. Den beste kilden til Omega-3 er fisk, spesielt fersk-vann laks, tunfisk, og en rekke av hvitfisk, inkludert tilapia, grouper, torsk og kveite. Mange matprodusenter har også lagt merke til forskningen bak sunt fett og har begynt å legge Omega-3-ere og umettet fett i stedet for tomme kalorier av mettet og trans fett. Les etikettene nøye å tyde fett.

En aktiv livsstil

Som med alle ernæringsmessige justering til kosthold, til å gå ned i vekt, må du endre aktivitetsnivået ditt. Tosca Reno, forfatter av "The Eat-Clean Diet," anbefaler en konsekvent rutine med kardiovaskulær trening, som løping eller sykling, minst tre dager i uken i ca 30 til 60 minutter (hvor du bør opprettholde en forhøyet puls) å høste fordelene av en modifisert kosthold. Løfte vekter har også vært knyttet til å redusere fatty innskudd i kroppen og generell toning. Legge vekt trening før eller etter en cardio trening, vil maksimere fettforbrenningen potensial. Muskelutvikling hjelpemidler i reduksjon av kroppsfett ved å brenne ekstra kalorier og opprettholde en toppet metabolisme.

en ny holdning

Sunn fett er på vei opp i verden av sunn mat. Faktisk har den vanlige maten pyramide nylig blitt revidert for å inkludere høyere daglig inntak av sunt fett. Så ikke vær redd for å innlemme fett i din vekttap strategi og mål.


Previous:nothing Next:høyt fiber lavt kolesterol diett

Relaterte artikler


 • bariatric dietter uten kirurgi
 • kan du kurere binyretretthet gjennom kosttilskudd bare?
 • servering størrelser for barn
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • mat kilder for kalium
 • ernæringsmessige verdier av grønne mung bønner
 • hva er B6 og B12 godt for?
 • triks og hemmeligheter til raskt vekttap
 • raskt vekttap metoder
 • ernæring faktum etiketter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com