sunt kosthold kosher produkter

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-10-01
Finne kosher produkter for et sunt kosthold kan være en utfordring, men det er mulig. "Kosher" er begrepet som brukes for å referere til et sett av jødisk kosttilskudd lover og praksis. Mens mange kosher mat er kjent for sine tunge karbohydrater og fett innhold, finnes det sunnere alternativer finnes også. I disse dager, mange produkter bære kosher segl, fra friske frosne middager til kosthold snackbarer

Kosher

"Kosher" refererer til et sett av Jødiske kosttilskudd lover om kilden, lagring, klargjøring og levering av mat. Den mest kjente loven er å aldri spise svinekjøtt. Men det er mange begreper, som for eksempel ekstremt sanitære kjøtt-slakteprosessen, som gir kosher mat en høyere kvalitet enn gjennomsnittet matvarer. Så, mens begrepet er i seg selv jødisk, folk av mange trosretninger velger å konsumere kosher produkter.

Kosher Seal

Kosher produkter kan bli identifisert av en offisiell kosher tetning. Forseglingen er vanligvis en stor "K" kombinert med et annet symbol, som tynn sirkel eller stjerne. Forseglingen gjør at du vet at produktet, produksjonsprosess, ingredienser og så videre, har vært inspisert av en rabbiner og sertifisert av en kosher organisasjon.

Advarsel

Hvis et produkt kun har bokstaven "K" på det, kan det eller ikke kan være kosher. Siden en enkelt bokstav ikke kan patenteres, selskaper står fritt til å bruke det etter eget skjønn. Selen trenger bokstaven "K" pluss et ekstra symbol, for eksempel en sirkel, for å være patentert, og å virkelig representere sertifisering av en kosher organisasjon. bruke ulike kosher organisasjoner ulike symboler, så er det mange forskjellige typer kosher sel.

Ferskt kjøtt, meieriprodukter, frukt og grønnsaker

ferskt kjøtt, meieriprodukter, frukt og grønnsaker er svært vanskelig å finne med en kosher segl i gjennomsnittet butikken. Ferskt kjøtt og meieriprodukter er ofte utarbeidet lokalt, og bruke kosher praksis blir ofte sett på som for kostbare. Ferske frukter og grønnsaker er vanligvis selges for fort og ikke bruke de grunnleggende emballasjen som kreves for å bli sertifisert som kosher. Hvis du ikke ønsker å produsere disse elementene selv, må du gå til en spesialitet kosher butikk eller egendefinert bestille dem.

Drikke

Det er overraskende hvor mange populære drikk merkevarer er kosher, og med kostholdet de . Fra flasker iste til en boks med kosthold cola, noen av de mest kjente produktene i drinken bransjen bære en kosher forsegling. Hvis du leter etter noe litt sterkere, for eksempel en sunn vin, er det også mange valg. For en lavere kalori teller, stokk med en lett rødvin i stedet for en sukkerholdig bjørnebær vin.

Snacks

Hvis du leter etter sunn snacks, er du heldig. Mange av de populære kosthold og diett plan selskaper har kommet ut med kosher protein barer, snack barer, granola barer og mer. Pakker med frukt eller nøtter, kopper applesauce, hele hvete kjeks og til og med frossen finger-mat gjør det enkelt å holde kosher mens følge et sunt kosthold.


Previous:nothing Next:papaya enzymer og vekttap

Relaterte artikler


 • hvordan å miste sta baby i vekt
 • mat høyt på vitamin d & jern
 • raskeste måten å miste vekt
 • slanking og vekttap
 • daglig leveren detox og support
 • mat kilder til polyphenol
 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
 • å spise sunt når du reiser for business
 • vekttap og grønn te
 • menstruasjonssyklus og kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com