syv dagers rensing diett drikke

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-30
Den neste bølgen av kosthold mani er allerede over oss: rensing /detox flytende diett. Disse diettprogrammer kan vare så lenge som syv dager og de er forankret på en flytende bare kosthold. Solid mat er gradvis elimineres slik kroppen er nå fri til å gjennomføre celle reparere og rense organer, mens ikke konsentrere seg om å fordøye store mengder mat

Master Cleanse Diet

The Master Cleanse er den mest populære formen for flytende diett rensemidler. Den har vært brukt av kjendiser som Beyonce, som tok det å miste 25 pounds for sin rolle i "Dream Girls. " Dietten har tre faser.

En. Enkel i: The magen er forberedt for mindre mat. De uunngåelige sultfølelse er bedre forvaltet i denne fasen. Eliminer all bearbeidet mat, og kjøtt fra kosten på dag en. Etter dette stadiet, er solid mat erstattet av frukt, grønnsaker, buljonger og juice. Du bør utføre disse trinnene i tre dager.

To. Lemonade Diet: En blanding av organiske sitronsaft. Vurder B lønnesirup og organisk cayennepepper er gjort til en lemonade drink. For de neste fire dagene av dietten, vil brus være måltid erstatning sammen med organisk te og destillert vann.

Tre. Enkel Out: Dette er det motsatte av Ease I fase. Frukt og grønnsaker sammen med buljonger er sakte re-introdusert til kroppen. Fersk frukt og salater er også fortært til vanlig kosthold er tilpasset igjen.

7 Day Frukt og grønnsaker Juice Renset

Break ut juicer for denne dietten. Everyday en annen juice blandingen er blandet for å rense, styrke og avgifte viktigste organene i kroppen. Hver juice concoction er begrenset til å rense og avgifte organer. Her er et utvalg av denne dietten av gratis-fad. diets. com

Dag 1: Apple + selleri juice å avgifte
Dag 2:. Ananas juice å rense tynntarmen <. br /> Dag 3: Lemon juice + vann til detox leveren
Dag 4:. Gulrot juice for bedre syn

7 Day Tea Fast

Dette er en hot kosthold. ! Vel varm te uansett. På denne dietten, er kun økologisk te med agave nektar eller økologisk honning konsumert sammen med varmt vann. Te er gode bærere av anti-oksidanter og de generelt inneholder halvparten av koffein i brygget kaffe. Dette gjør te en god kilde for re-hydration. Et lite kjent faktum er te er den nest mest brukte drikkevarer i verden.

Et utvalg av te er fortært hele dagen sammen med destillert vann og organiske sitronsaft i opptil syv dager. Du kan bruke kinesiske urter, peppermynte, ingefær og grønn te for denne dietten. Det finnes også spesielle diett te tilgjengelig på helsekostbutikker som kan forenkle din rense.

Daglig Rutine

En syv-dagers væske bare diett er ingen enkel prestasjon. Stikker til en daglig rutine er viktig for å opprettholde styrke og balanse. For de første dagene fravær av mat vil gjøre at du føler deg svak, så det er sannsynligvis en god ide å starte dietten renser over helgen. Det bør ikke være anstrengende trening og holde hydratiserte med destillert vann.

En annen viktig faktor er å ha avføring mens på noen av disse diettene. Formålet med flytende rens /detox kosthold er å rense kroppen for giftstoffer. Avfall saken fra mat buildup i tynntarmen er giftig og må fjernes. En salt vann rens er en naturlig måte å slippe avfallet oppbygging. Bland 1 ts. salt i en 8 oz. glass varmt destillert vann og drikke. Det er også naturlig over-the-counter avføringsmidler som du tar for å sikre disse giftstoffer ikke værende.


Previous:nothing Next:hvorfor er karbohydrater bra?

Relaterte artikler


 • soya farer
 • krav til fett leiren
 • granatepler fordeler
 • hvor mange glass vann bør du drikke en dag?
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • østrogen øker kosthold
 • high-alkaliske lav syre kosthold
 • kosthold for høyt kalium
 • betydningen av et balansert kosthold
 • raskt vekttap på en uke
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com