vekttap faster

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-05
Enten for religiøse formål, åndelige klarhet eller rett og slett å avgifte og rense kroppen, har faste vært gjort i århundrer. Fasting for vekttap har både fordeler og ulemper, men gjort fornuftig, faste kan være et viktig verktøy for å Shedding uønsket pounds. Selv om viljestyrke og besluttsomhet spiller en stor rolle i faste for vekttap, er det flere ulike typer faster at slankere kan prøve

betydning.

Starte et vekttap program ved å faste kan hjelpe en dieter begynne å miste pounds raskt. Fasting renser kroppen og forbereder veien for et redusert kaloriinntak. Hvis du har spist en diett hovedsakelig bestående av junk mat, faste kan være den beste måten å bli kvitt bloat og overflødig vann vekt forårsaket av disse typer matvarer.

Typer

Tre populære faster inkluderer The Master Rens, også kalt The Lemonade Diet, Juice Fasting og Intermittent Fasting. The Master Cleanse er en streng program som du kan gjøre for 3 til 30 dager. I hovedsak består det av å drikke en blanding av sitronsaft, lønnesirup, cayennepepper og vann. Stanley Burroughs, oppfinneren av denne rens, sier programmet bidrar til å fjerne liket av unødvendige giftstoffer, gjenopprette energi, samt skur overskytende pounds.

Juice faste inneholder juice fra både frukt og grønnsaker, og den faste perioden er ikke lenger enn tre dager. Bruk rå frukt og grønnsaker i stedet for hermetisk, siden hermetikk har ofte tilsatt sukker og natrium.

Et tilbakevendende raskt kombinerer faste for en periode på 19 sammenhengende timer (som inkluderer sover), etterfulgt av en periode på fem timer når du spiser så mye du er sulten på. Poenget med dette faste programmet er å lure kroppen til å tro den er utsultet, og når du begynner å spise, turtall stoffskiftet opp og begynner å brenne kalorier og fett.

Fordeler

Fasting kan være en fin måte å jump-start kosthold, det gjør at du kan miste vekt umiddelbart. I tillegg, kroppen fordeler fra avrusning prosessen. Fasting kan også være en sterk motiverende verktøy etter at du mister de første pounds til å fortsette med en sunnere, balansert måte å spise.

Effekter

Det er veldig vanskelig å opprettholde noen langsiktige effekter til faste. Når du begynner å spise fast føde igjen, vil du sannsynligvis få tilbake vekten du har tapt. Ron Laqerquist, forfatteren av "Fasting til Freedom," anbefaler mot å bruke faste som din viktigste middel for slanking. Han sier, "bruk aldri faste som den primære kilde til å holde vekten av. Hemmeligheten er å lære hvordan man fort sunt og spise sunt. Du raskt å gå ned i vekt, enn du spiser på en måte å holde vekten av. Det er balanse. "

Advarsel

Fasting i lange perioder kan føre til en rekke alvorlige helseproblemer og faktisk har en negativ effekt på vekttap innsats. Frata kroppen av nødvendige vitaminer og næringsstoffer kan føre til tap av energi, sult, håravfall, hjerteproblemer og spiseforstyrrelser. I tillegg, ved å ikke spise i det hele tatt, kan du komme sakte metabolic rate noe som gjør det praktisk talt umulig å gå ned i vekt. Hvis du på noe tidspunkt i løpet fort du blir svimmel, alvorlig hodepine eller kvalme, bør du slutte fastende umiddelbart og langsomt introdusere fast føde i dietten din.


Previous:nothing Next:influensa folk rettsmidler

Relaterte artikler


 • matvarer som forårsaker sur reflex
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • daglige helse-tips
 • ernæring for undervekt personer
 • raskt vekttap på en uke
 • mat kilder til co q enzym 10
 • organiske vekttap
 • intern rensing program
 • en dag diett plan
 • bariatric dietter uten kirurgi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com