vekttap guider

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-10
Dersom legen din har foreslått at du mister vekt, vet at hun har din beste interesse på hjertet. Redusere vekten ved å bare 10-20 pounds kan redusere høyt blodtrykk, normalisere blodsukkeret, redusere høyt kolesterol, lindre depresjon og lette leddsmerter. Self esteem øker også når du tar positive skritt mot et ønsket mål

Du trenger:. .
Tid til å planlegge

dekker det grunnleggende

De fleste mennesker ikke forstår forskjellen mellom å miste skala vekt og miste kroppsfett og erstatte den med mager muskelvev. Fokuset bør være på å miste inches (rent fett) enn vekt, som inkluderer bein, bløtvev, organer, muskler og fett. Et målebånd er den beste måten å spore fett tap. Veie og måle deg selv annenhver uke og holde en logg over fremgangen din.

Uttrykket overvekt og fedme, men lignende, betyr forskjellige ting. Alle som er overvektige er overvektig, men ikke alle som er overvektig er fedme. Den mest populære metoden for beregning av fedme i befolkningen generelt er Body Mass Index, som måler forholdet mellom høyden din til vekten din. Det er mange enkle å bruke elektroniske kalkulatorer.

Trening er nøkkelen til å holde huden tonet og musklene fast som du redusere i størrelse. Øvelse bistår også i vekttap som det brenner kalorier. Teoretisk, mister du ett pund for hver 3500 kalorier brent. Så, hvis du brent 500 kalorier med økt aktivitet og reduserte matinntaket med 500 kalorier per dag, kan du forvente en trygg og sunn tap på 2 pounds per uke. Cardio trening (gange, jogging, hoppe tau, elliptisk kryss trening og aerobic klasser), samt styrketrening med kroppsvekt, vekter eller maskiner, er sterkt anbefalt.

Sunn Meal Plans Mean miste vekt uten slanking

En diett er noe du følger for en bestemt periode så gi opp. De fleste overvektige mennesker har vært på flere dietter hele sin levetid, med varierende suksess. Det er ingen magiske piller eller raske løsninger når det kommer til å miste vekt. Men en sunn spising plan er balansert og inneholder minst fem porsjoner med frisk frukt og grønnsaker per dag, magre proteiner, høy kvalitet fett, komplekse karbohydrater som helkorn og magre meieriprodukter.

Gi ernæringsmessige variasjon i kostholdet og unngå å spise de samme tingene dag etter dag. Se porsjonsstørrelsen også. De fleste er sjokkert over å oppdage hva en faktisk tjener størrelse ser ut og hvordan små ½ kopp kokt korn eller 3 oz. av kjøtt er virkelig. Pass på at du spiser riktig antall porsjoner fra alle gruppene i riktige mengder.

Et triks for å spise ute på restauranter, er å dele en forrett med middag ledsager eller be om en doggy bag og boksen opp halvparten til senere så snart måltidet kommer. Amerikanske restauranter serverer store porsjoner av kjøtt og tilbehør, de fleste porsjoner er nok for to personer.

En daglig mat logg er et uunnværlig verktøy for å styre matinntaket og miste vekt. Det er ingenting som å se på kaloriene bortkastet på brus, søtsaker, øl eller en etter-jobb karamell frappuccino med ekstra pisk. Online verktøy er enklest, som de har er databaser som inneholder tusenvis av matvarer og elementer fra fast food restauranter bygget i.

Mat logger nyttig fordi det er lett å glemme de små tingene du har spist i løpet av dagen, som raskt legger opp i ekstra kalorier. Online mat sporlogger kalorier, fett gram, karbohydrater, protein og natrium. Noen har også kapasitet for å legge inn egendefinerte mat så vel som din favoritt oppskrifter.

Expert Insight

Unngå svært lav kalori diett på mindre enn 1200 kalorier per dag. Pass på å spise tre måltider per dag og to til tre snacks, jevnt fordelt utover dagen. Unngå alkohol er tomme kalorier, som mangler ernæring og haug på magen bloat.


Previous:nothing Next:kan du spise popcorn på Atkins diett?

Relaterte artikler


 • te blad fordeler
 • mat kilder til polyphenol
 • å spise sunt når du reiser for business
 • reseptbelagte kosthold medisin
 • sunn frokost, lunsj og snacks
 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
 • l 5 hydroxytryptophan bivirkninger
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • oppskrifter for irritabel tarm syndrom
 • grunner til usunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com