whey protein og optimal ernæring

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-22
Protein er en del av et sunt kosthold, uavhengig av alder og fysisk aktivitet. Whey protein, ofte referert til som "gullstandarden", er et protein av høy kvalitet i henhold til Whey Protein Institute. Produsert fra kumelk, er whey protein de mest næringsrike protein tilgjengelig

Fordeler

Protein er laget av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, som er "byggeklosser" for en sunn kropp. Protein hjelper reparasjon kroppens celler, bygge og reparere muskler og bein, gir en kilde til energi og kontrollerer mange av kroppens prosesser relatert til metabolismen. Fordelene med å legge whey protein i kostholdet ditt er mest forbundet med fysiske ytelse og vektkontroll. Men, har forbruker whey protein også mange fordeler forbundet kardiovaskulær helse, kreft, diabetes, spedbarnsernæring, sunn aldring, sårbehandling og vitenskapelig forskning.

Inntak

Den Whey Protein Institute foreslår at "for å være din beste hele dagen lang som kroppen din trenger "drivstoff" tre til fem ganger om dagen, starter først i morgen. "Ta protein flere ganger i løpet av dagen for best resultat. Protein kravene varierer fra person til person basert på forskjellige faktorer, inkludert kroppssammensetning, aktivitetsnivå, hormon endringer og generelle helse. For eksempel bør en inaktiv voksen forbruker omtrent 40 prosent av kroppen vekt i gram protein, mens en utøver bør forbruker opp til et gram protein per kilo kroppsvekt.

fysisk prestasjonsevne

Idrettsutøvere har ofte behov for dobbelt så mye protein i kostholdet. Whey protein er ideell for å forbedre kroppen sammensetning og forbedre idrettslige prestasjoner. Ifølge Whey Protein Institute, gir whey protein kroppen med forgrenede aminosyrer som reparere og gjenoppbygge mager muskelvev. I motsetning til andre aminosyrer, forgrenede aminosyrer blir umiddelbart absorbert i kroppen. Whey protein er også en utmerket kilde til aminosyren, leucin, som spiller en nøkkelrolle i å fremme muskel protein syntese og muskelvekst.

Weight Management

Whey protein er et ideelt supplement for vektkontroll av flere grunner. One, krever kroppen mer energi å fordøye protein enn annen mat, noe som betyr at du forbrenner mer kalorier. I tillegg hjelper whey protein for å redusere sult, indusere utgivelsen av appetitt-undertrykke hormoner. Det har liten eller ingen fett eller karbohydrater og inneholder høye nivåer av leucine som bidrar til å bevare muskelmasse mens fremme fett tap.

Innkjøp

Whey protein kan kjøpes som pulver, barer og drikkevarer. Du kan kjøpe mange av disse produktene fra ernæring og helse produkt butikker og store dagligvarebutikker eller over super-sentre. Mange merker er også tilgjengelig til å kjøpe direkte fra leverandør via telefon eller online bestilling.


Previous:nothing Next:naturlig rensing programmer

Relaterte artikler


 • over disk vekttap piller som fungerer
 • hvordan å gå ned i vekt uten dumhet
 • bananer og vekttap
 • infertilitet vitaminer for menn
 • kilder til vitamin C & hemoglobin i matvarer
 • hva slags mat inneholder krom picolinate?
 • makrobiotisk diett for behandling av alvorlig sykdom
 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
 • kosthold og tinnitus
 • mat som rense ut arteriene
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com