10 beste fett brennere

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-28
Midt de mange misforståelser om fettforbrenning ligger en enkel sannhet: Den mengden fett brennes er i direkte forhold til antall kalorier brent. I sin artikkel "Myten om den Fat-brenning Zone," Resultater Fitness eier Rachel Cosgrove stater, "Fat tap handler om caloric utgifter. Du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker for å miste kroppsfett. " Optimal fett tap oppnås gjennom aerob og anaerob trening. Aerobic aktivitet brenner maksimal fett og kalorier under trening, og anaerob aktivitet omdreininger stoffskiftet, slik at kroppen til å forbrenne fett og kalorier for timer etter trening.

Vektløfting

I følge Sykling Fitness Center, noen form for vektløfting øvelsen er anaerob. Frie vekter, vekt maskiner, trinser eller motstand band bygge muskler, akselererer stoffskiftet og gjør kroppen din til å brenne økte mengder fett og kalorier.

Running

Kjør en 10-minutters mile i 30 minutter og har du sprengt ca 395 pesky kalorier, sier Fierce Diva Fitness. Legge periodevise 60-sekunders spurter for å kjøre introduserer en anaerob element å kjøre, noe som gjør det til et perfekt ekteskap av aerob og anaerob aktivitet.

Rock eller Wall Klatring

Enten du klatre en klippe i Montana eller en vegg i ditt lokale treningsstudio, vil dette intense aktiviteten få hjertet banket og presse musklene til å begrense sine. Kalorier og fett går i oppløsning som du går opp i fjellet og i flere timer etterpå.

Kickboxing

Kickboxing er en utmerket kombinasjon av aerob og anaerob trening. Ifølge Fierce Fitness Diva, inneholder en grundig kickboksing trening en time for punching varme opp øvelser, skyggeboksing, tau hopping, sparker og bag arbeid. Utmattende? Ja, men du vil være ca 800 kalorier lettere for din innsats.

Circuit Training

Sirkeltrening svinger vekt-trening i en hjerte-session. Mens du vanligvis hvile mellom sett, krever krets trening som du flytter raskt mellom settene, og dermed legge en aerobic element i et tradisjonelt anaerob trening.

Sykling

I følge Spark People's, "Reference Guide til anaerob trening," sykling , noe som krever store musklene i bena for å arbeide med maksimal kapasitet, er en overlegen anaerob trening. Opp kalori-og fettforbrenning ytterligere ved Interspersing pakker med høy hastighet sykling intervaller gjennom hele treningsøkten.

Roing

Den anstrengelse som kreves for å ro en kano gjennom vann stimulerer hver eneste muskel i kroppen din, turtall stoffskiftet i flere timer etterpå . Ingen innsjø i nærheten? Ikke noe problem: Et treningsstudio romaskin gir 75-80 prosent av den samme fett og calorie brenne

Jumping Rope

Det er ikke bare for små jenter lenger. . Hoppe tau får hjertet til å pumpe og bygger muskelvev i biceps, triceps, quadriceps og kalver. For de mest intense fett og kalori brannsår, utfører kun én sprett repetisjoner, der begge føtter traff gulvet og dra tilbake umiddelbart med noen "dobbel bounce" i mellom.

Langrenn

Snøen kan være kaldt men du vil brenne fett og kalorier som en gal når du spenne på skiene. Ekstremt kraftig og muskel-intense, kan langrenn forbrenne opptil 360 kalorier per halv times aktivitet.

High Intensity Interval Training (HIIT)

I følge Intervall Training. net, har studier vist at HIIT kan brenne opptil ni ganger mer fett enn tradisjonelle aerobic trening. Det finnes flere typer HIIT, men alle er basert på resultater konsistent økende og avtagende aktivitet innenfor en enkelt treningsøkt, tvinge kroppen til å presse sine grenser og tilpasse seg raskt skiftende intensitet.


Previous:nothing Next:hvordan unngå trans fett

Relaterte artikler


 • er pinjekjerner bra for kroppen?
 • kosthold for fruktbarhet
 • gode kolesterolet mat for en diett
 • mat kilder til co q enzym 10
 • guarana seed extract bruker
 • vitaminer som hjelper håret og neglene
 • hva du skal spise for å hindre oppblåst mage
 • normale pH-verdier i mennesker
 • om Clarke høy protein diett
 • næringsstoffer i havsalt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com