1000-1200 kaloriinntak

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-09
Spise en 1000 til 1200 kalori diett kan være risikabelt for langsiktig vekttap. Den kan brukes til kortsiktig vekttap hvis noen retningslinjer blir fulgt. Imidlertid er gang av dietten risikoen for returen vektøkning stor. En helsepersonell bør alltid konsulteres før begynnelsen en lav-kalori diett

Du trenger:. .
Masse bygging produkt av valg, inkludert whey protein, kreatin monohydrat eller begge
 Sjekk med en profesjonell hos din lokale helse og ernæring butikken for mer informasjon.
.
Gym medlemskap.

retningslinjer

For en sterkt begrenset kaloriinntak diett skal virke må du vite noen grunnleggende prinsipper for hvordan stoffskiftet fungerer. Når du først begynner dietten du vil miste vekt lett på grunn av kaloriinntaket ditt blir langt under det normale nivåer. Dette vil ikke umiddelbart påvirke stoffskiftet.
Etter noen dager vil kroppen din regulere stoffskiftet, slik at det bremser ned for å avverge sult. Kroppen vil forsøke å bevare fett butikker, slik at den kan overleve på begrensede ressurser til mat blir mer tilgjengelig. Dette er en selvoppholdelsesdrift mekanisme som hjelper kroppen tåle perioder med lite eller ingen mat forbruk.
Siden stoffskiftet bremser du må ta i mindre og mindre kalorier for å gå ned i vekt, som er det personer med anoreksi gjøre. Det er en dødelig syklus dersom det blir gjort i det uendelige.
For en kort periode en lav-kalori diett kan gjøres for hurtig vekttap så lenge du tar forholdsregler for din sikkerhet.
En ting å huske i tankene er hvis du allerede er en aktiv person du trenger å skalere tilbake på intensiteten og varigheten på treningen. Trene for intenst når du er på en lav-kalori diett kan føre til besvimelse.
En annen ting å strebe etter når på denne stilen av dietten er å spise hver to og en halv til tre timer. Dette vil holde blodsukkeret selv. Dette er gunstig ikke bare i å gi deg konsekvent energinivået, men også for å holde sulten nivåer ned. Hvis du raskt i mange timer og skape en sterk følelse av sult du er mer sannsynlig å binge ved neste måltid.

Ting å spise

For å sikre at du får nok næringsstoffer du bør spise et utvalg av sunn mat. Inkluder magre proteiner, hele korn, fiber rik grønnsaker og frukt. Unngå junk mat. Selv om du kanskje kunne passe en høy-kalori behandle i det daglige kalori tildeling det er ikke en god idé av flere grunner.
Junk matvarer gir lite næringsstoffer og ved å inkludere dem i en diett hvor det er stramt kalori grense du ikke kommer til å være i stand til å spise så mange sunn mat å gi dine behov
Og når du har en serverer du setter deg i fare for å spise mer enn en porsjon, spesielt siden du kanskje føler fratatt på denne dietten.
For å opprettholde kroppens muskelmasse, og holde stoffskiftet høyt inneholde noen protein med hver av dine daglige måltider. Dette vil holde kroppen fra stripping eksisterende muskel for aminosyrer til daglige funksjoner. Supplere med et multivitamin og en aminosyre kompleks vil ytterligere beskyttelse mot å miste muskelmasse.

Forholdsregler

Begrense kalorier kan være dårlig for helsen både på kort og lang sikt. Når du går ut av denne type diett vil du ikke opprettholde vekttapet. Dette kan føre til yo-yo slanking, noe som er dårlig for helsen din.
Hvis du bare ønsker å miste 30 pounds eller mindre, en sterkt begrenset kaloriinntak vil mest sannsynlig føre til tap av muskelmasse i tillegg til fett. Ifølge et intervju med Dr. Thomas Wadden, en psykolog ved Obesity Research Group ved University of Pennsylvania School of Medicine gjort av People magazine, når du blir spurt om svært lav kalori diett er trygge for mennesker med 5-30 pounds å tape, » Nei, og faktisk kan de bli farlige. Sikkerheten av disse diettene er bare testet i alvor overvektige. En mildt overvektig person er sannsynlig å miste mer muskler eller lean body mass, noe som kan føre til hjerteproblemer og skader på andre organer. "


Previous:nothing Next:naturlig vekttap kosttilskudd som virker

Relaterte artikler


 • det beste vekt miste detox
 • hjem rettsmidler for å bli kvitt magen fett
 • helsemessige egenskaper av kanel
 • naturlig å bygge muskler dietter
 • FDA ernæring guide
 • matvarer for å unngå for intestinal gjær infeksjon
 • whey protein og optimal ernæring
 • gjør svetting hjelper til å forbrenne fett?
 • metabolske endringer i lav karbohydrat dietter
 • kosthold for eldre
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com