Totalt renser av blodårer vener og hjerte

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-02
Totalt rens av hjertet krever et sunt kosthold med frukt og grønnsaker, reduksjon eller eliminering av stekt og fet mat, og hjerte-sunn mat med høyt protein. Low-density lipoproteiner (LDL) forårsake fatty innskudd i kroppen din, noe som over tid forårsaker plakk å danne i blodårene dine. Som plakk øker, er sjansene for hjerte-og karsykdommer øker. High-density lipoproteiner (HDL) fangst overflødig kolesterol i blodet og skyte den til leveren som skal skilles ut. Sunn mat gir vitaminer og mineraler for å senke LDL. Som med alle diett, varsle lege før du prøver for å fastslå sikkerheten

Frukt, grønnsaker og korn

Frukt og grønnsaker er lavt i kalorier, inneholder ikke kolesterol, og er rike på vitaminer og mineraler. Frukt og grønnsaker inneholder kostfiber, et næringsstoff som øker frekvensen av utskillelse av kolesterol. Noen av de fruktene som inneholder kostfiber inkludere epler, bananer, druer, fersken, jordbær, rosiner, appelsiner og grapefrukt. Sunn grønnsaker inkluderer salat, gulrøtter, bønner, selleri, rødbeter og tomater. Ifølge American Heart Association (AHA), spise en rekke frukt og grønnsaker kan bidra til å kontrollere vekten og opprettholde blodtrykket. Konsumerer havregryn, kli og helkorn brød, da det senker LDL og er høy i kosttilskudd fiber.

Fatty Foods

stekt og fet mat er høy i mettet fett, som bidrar til høyt blodtrykk og kolesterol. Mettet fett kan også finnes i rødt kjøtt, meieriprodukter, smør, margarin og bearbeidet mat. Hvis du vil fortsette å spise rødt kjøtt, bytte til ekstra-mager kjøttdeig og begrense den til to porsjoner i uka. Bytt ut smør og margarin med grønnsaker, raps-eller olivenolje når du lager mat å kutte ned på mettet fett. Bytte fra hele melk og produkter som bruker helmelk til lav-eller ikke-fett melk. Skjær ut bearbeidet mat fra kosten helt, som de er vanligvis høy i kalorier eller natrium for å opprettholde holdbarheten. Høye mengder natrium over tid fører til høyt blodtrykk og setter stress på hjerte og arterier.

Protein

Kylling, nøtter og egg er kilder høyt i protein, men må være konsumert i begrensede mengder for å redusere fettinntaket. Fjern skinnet fra kylling til å motta fordelene av protein uten fett. Spis bare eggehviter å kutte ned på kolesterol, og spiser bare en håndfull mandler, macadamia og hassel å redusere fettinntaket. Fisk er en protein-rik kjøtt som også inneholder omega-3 fettsyrer, som reduserer plakk nivåer og kan litt lavere blodtrykk. Laks, makrell, tunfisk og sardiner Albacore alle har høye mengder protein og omega-3 fettsyrer.


Previous:nothing Next:vitaminer som hjelper håret og neglene

Relaterte artikler


 • isvann for vekttap
 • papaya enzymer og vekttap
 • om kreft forebygging med IP6
 • hva slags mat inneholder Policosanol?
 • muskel builder kosthold
 • hvor mange kalorier er i en halvkilo fett?
 • hvordan å være lat og miste vekt lett
 • hvor å miste 50 pounds i 3 måneder
 • sunt kosthold kosher produkter
 • ernæring av en soft shell krabbe
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com