å spise med barna

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-05
Jeg har prøvd hver diett kjent mann, og kvinne. De ser ut til å fungere, men med tre barn og to jobber, blir det for vanskelig å planlegge måltider og kjøpe spesielle ting. De fleste mennesker i dag er godt klar over hva som er sunn mat og hva som ikke. Se karbohydrater, spis mindre fett, ikke engang tenke på det Twinkie!
Har jeg bygget flere dietter som er "opptatt folk vennlige" Hvis du ikke har noe, ingen problem, bare erstatning.
Alt du trenger er et par sko, en liten notat bok du kan ha i vesken eller (mannen bag). Det er ingen gal liste med eksotisk mat som du ikke finner, og barna vil ikke spise. Jeg har lagt noen tips som virkelig vil bidra til å kutte kalorier, men de er ikke nødvendig
Stikk innom og se etter mer av kostholdet mitt planer om eHow. com

Du trenger:. .
Walking sko .
Måling kopper og skjeer.
Små notisbok.


en.
Vi ønsker ikke å hoppe inn i ting for fort, så kan starte bare med dietten. For kvinner vil du ønsker å holde kaloriinntaket på 1000 kalorier for de 2 første dagene, deretter opp som til 1200-CALer for tredje dagen. Fortsett denne rotasjon av 2 dager i 1000 og den tredje i 1200 for så lenge du trenger å Loos vekten din. For menn øker kaloriinntaket med 200 kalorier for hver av dagene (1200 for 2 dager og 1400 på tredje).
Skrive hver greia ned . . .
hvis du ikke kjenner kalorier, bare elementet og beløp (2 oreos).
Prøv calorieking. com. det har kalorier for alt fra epler til Taco Bell bønne burrito.
Etter at du har spist sunt for et par dager vil du føle deg lettere og har mer energi. Dette ville være en fin tid å gå en tur. Jeg bryr meg ikke hva du gjør, spille tennis, gå hunden, shoppe på kjøpesenteret, men du må gjøre noe for å brenne ekstra kalorier. Du må også bygge muskler, fordi muskler trenger flere kalorier å bare opprettholde det masse enn fett gjør. Det er hele stoffskifte ting, vet du de irriterende menneskene som kan spise alle ting og ikke får fett. Gjør noen push-ups og crunches. Hvis du har en gym medlemskap, sette opp en rutine for hele kroppen toning. Hvis ikke, sjekk ut Sparkpeople. com de har en stor meny og treningsprogram.
Videre til Diet!
To.
BREAKFAST,
jeg elsker min kaffe! ! Kaffe er bra med fire kalier per kopp (som er 8oz ikke din 32oz kjapp mart krus) Hvis du bruker Creamer prøver å bruke en ikke fett eller ikke sukker lagt merke.
En kopp frokostblanding (spesielt K eller ytterligere 100 cal frokostblanding eller instant havre måltid)
1 /2 kopp ikke fett eller lite soyamelk
1 frukt (banan, eple, pære)
Totalt ca 300 kalorier
Du kan gjøre alle de nettstasjoner du vil, bare prøve å holde seg i riktig matvaregrupper og holde kaloriene lavt. Egg og toast er stor. De fleste egg har ca 15 til 20 kalorier, mer hvis du legger smør eller melk når du koker dem.
Tre.
LUNSJ
Smørbrød er stor. Prøv å bruke et brød som ikke har mer enn 50 kalorier per skive. Sennep har ingen kalorier, salat og tomater har nesten ingen kalorier. Bruk en redusert fett lunsj kjøtt og ost. Hvis du må ha mayo prøve Kraft gratis.
Good ol 'PB J. . . Hvis du får en redusert fett peanut smør og sukker gratis gelé, kan du nyte en kopp nonfat melk med det.
Det er flere 100 kalori supper der ute, må du lese etiketten fordi mange av dem si 100 kalorier per porsjon, og kan har 2,5 til 3 porsjoner i det.
Taco Bell's fresco måltider er stor, og T-bane bergarter.
Salater er alltid en vinner hvis du holder salat dressing lav kalori og pass på krutonger. Lag en stor salat hjemme og tilsett 1 /4 kopp ost og 1 /4 kopp kylling eller skinke og et hardkokt egg. Tilsett litt vann til salatdressing det gjør det vare lenger, og det reduserer også hvor mye du trenger å bruke, i. e. færre kalorier.
fire.
middag
Til middag er det litt for mange valg å liste. Jeg vil publisere flere av mine menyer forhåpentligvis kan følge dem og løs som jeg har.
Når du går til butikken kjøper ikke cookies og useriøs, fordi hvis det er i huset du skal spise den. Slutte å bruke barna som en unnskyldning, har de ikke trenger det heller. Selv om barna dine er mager et eple er bedre enn en cookie. Du kan og bør spise alle samme mat som resten av familien din, bare lære å spise riktig porsjoner og hopper over poteter, ris og brød en gang i blant. Prøv å legge igjen en liten på tallerkenen din eller enda bedre bare sette en liten mengde på tallerkenen din, og når du er ferdig med å spise vente 10 min for å se om du er virkelig sulten. Ikke spis fordi det smaker godt eller er du ombord. Og husk jo mer du trener jo mindre du vil ha mat.

Tips og advarsler


 • sjekke med legen din før du starter en diett eller trening PROGRAM.


 • Previous:nothing Next:hvor å miste vekt på en sunn måte (miste vekt på lang sikt)

  Relaterte artikler


 • raskt vekttap med frukt
 • vekttap med bær hos diabetikere
 • hvor å miste 50 pounds i 3 måneder
 • den ernæringsmessige verdien av kjøtt erstatter
 • kosthold teknikker
 • hva er raffinert sukker?
 • binyrene og ernæring
 • fordelene av vitamin E for utslett
 • Fordelene med oransje & jasmin grønn te
 • høy protein diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com