acai berry for vekttap

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-01
I oktober 2008, sendt Oprah Winfrey et TV-show med Dr. Nicholas Perricone og hans liste over 10 supermat som fremmer anti-aldring og optimal helse. Den acai Berry var på toppen av listen. Siden den gang har bær popularitet steg, og mange produkter tout dens bruk som en vekt-tap bistand, selv om Perricone ikke møte denne evnen

Identifikasjon

Den acai Berry er en frukt produsert av palmer i Brasil. Det er en mørk bær med en dyp, fyldig smak. Det er bare på størrelse med en blåbær, og det har en stor, uspiselig gropen. Et tynt lag med hud omgir gropen, og er den spiselige delen av frukten. Det er beriket med aminosyrer, antioksidanter og enumettet fett. Selv om du ikke kan være i stand til å finne acai bær, kan du kjøpe acai juice, som beholder alle bær er sunt elementer.

Fordeler

I følge Health Sciences Institute, inneholder acai berry antioksidanter som kalles anthocyaniner som fremmer sunn blodstrømmen, redusere blodpropp og slappe av blodårene, reduserer risikoen for hjertesykdom. Den sunne fettstoffer i bær hjelp kontrollere kolesterolet, og de også gjøre det lettere for kroppen å absorbere vitaminer. Forskere ved University of Florida er selv studere acai Berry i forbindelse med å drepe kreftceller. Acai har en betydelig mengde sunne fettsyrer og aminosyrer i ett bær, noe som er svært uvanlig.

Vekttap

Vekttap er ikke en viktig fordel av acai Berry, selv om det kan hjelpe deg med kosthold og mosjon . Aminosyrer i Berry er viktig for muskel vekst, og dens fettsyrer vil tilfredsstille sult. Så, hvis du spiser bær, kan du oppleve at du har mindre matlyst, og hvis du trener, vil du være mer tilbøyelig til å bygge muskler og brenne fett. Men disse er sekundære fordeler av bær.

Krav

Verken Perricone eller Winfrey godkjenner spesifikke acai Berry produkt. Men siden showet i 2008, har noen selskaper brukt deres navn for å markedsføre produkter som vanligvis er markedsført som vekt-tap tabletter. Disse selskapene sier at acai Berry diett piller øke energien, redusere appetitten og stimulere raske vekttap. Winfrey har innlevert søksmål mot noen av disse selskapene. The Center for Science i Public Interest oppfordrer forbrukerne til å være klar over acai svindel.

Solutions

Perricone antyder forbruke produkter med usøtet acai papirmasse hvis du ønsker å innlemme bær i kostholdet ditt for sine anti-aging eiendommer. Du kan finne disse produktene og acai juice på helsekostbutikker. Ingen forskning bekrefter acai sine påståtte vekttap fordeler.


Previous:nothing Next:asiatisk vekttap hemmeligheter

Relaterte artikler


 • hva gjør en høy protein diett gjøre for kroppen?
 • å spise kalsium rik mat på en vegansk kosthold
 • reseptbelagte kosthold medisin
 • den beste maten for menns helse
 • balsamicoeddik helsefordeler
 • kosten kilder av urinsyre
 • magnesium effekter
 • matintoleranse kosthold
 • fysiske egenskaper av lipider
 • kosthold for fruktbarhet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com