acid-aske dietter

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-11-17
Når du bygger en brann i peisen din, du vanligvis hoper seg opp i treet og legge til noen type av tennvæske før du tenner en flamme. Når ilden brenner ut og røyken forsvinner, er det vanligvis en ashy rester igjen. Det samme kan sies når kroppen forbrenner mat til energi. Etter maten blir brent, gjennom trening og regelmessig aktivitet, ender du opp med mat aske. Acid-aske dietter er noen ganger foreskrevet for personer som har lidd av nyrestein

The Food Vi Burn

Mat aske kan være nøytrale, sure eller alkaliske avhengig av mineral innholdet i maten du spiser. Et sunt kosthold bør bestå av 70 til 80 prosent grunnleggende, eller alkalisk, matvarer.

Den resterende andelen bør bestå av sure matvarer. Mens de fleste elementene vurderes å være alkaliske, mat rik på svovel, fosfor, klor og jod la en syre aske. Kjøtt, egg, meieriprodukter, bearbeidet mat, gjær, korn, kunstige søtningsmidler, frukt, sukker, er sjokolade, kaffe, alkohol, te og brus alle vurdert sure matvarer. Cooking maten heller enn å spise rå den legger også til produksjon av syre aske.

Acid-Ash Diet

Acid-aske dietter er foreskrevet til pasienter som har lidd av nyre steiner som kan inneholde fosfor. En lav-fosfor kosthold er vanligvis anbefalt. Denne typen diett er også anbefalt for personer som lider av struvitt steiner, som inneholder de sammensatte magnesium ammonium fosfat. Vær forsiktig med å legge for mange syre-rik mat i kroppen din, though. Acidose skjer når det er en trykkavlastning i alkali reserve og faste baser i blod og vev i kroppen, og dette kan føre til leddgikt og revmatiske sykdommer.

For å øke inntaket av syre i kosten, putte litt bacon eller skinke på frokost tallerkenen. Innlemme flere syrlig frukt eller grønnsaker til lunsj og middag og til og med som snacks. Du kan finne et diagram av syre og alkaliske mat på liferesearchuniversal. com (se Ressurser).

Sørg for å rådføre seg med legen din før du forplikter deg til noen diett.


Previous:nothing Next:matvarer for sunn fordøyelse

Relaterte artikler


 • hvordan man regner mitt daglige kalorier
 • de beste kildene til jod
 • mat som inneholder Lactobacillus acidophilus
 • hvor mange glass vann bør du drikke en dag?
 • kosthold for å øke funksjon i skjoldbruskkjertelen
 • sitron cayenne lønnesirup rens
 • Hvordan kan jeg miste 25 pounds i fire uker?
 • calorie brenning for vekttap
 • hvordan tenåringer spiser sunt i dag
 • nevrotransmitter mat for hjernen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com