alle protein dietter

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-13
Selv om noe av en misvisende benevnelse, som ingen diett realistisk kan bestå av annet enn protein, all-protein dietter er likevel effektiv på å stimulere fett tap samtidig metthetsfølelse høy. Før du går på en all-protein diett er det noen niggling helsemessige bekymringer om alle-protein dietter som må løses, så hvis du eller noen du kjenner vurderer denne type diett, her er hva du trenger å vite.

Om All-Protein dietter

En alt-protein diett bare refererer til et kosthold som er relativt høy i protein innhold i forhold til en "normal" diett. For å finne ut hva som er høy protein, bør du først forstå normal protein krav. The American Dietetic Association anbefaler daglig protein inntak på 0,4 gram per kilo kroppsvekt for stillesittende mennesker, 0. 65 gram per pund for utholdenhetsutøvere, og 0,8 gram per pund for vekt trenere. Alt 10 til 20 prosent større enn det anbefalte beløpet kan sikkert ses på som en høy-protein eller all-protein diett.

Akseptabel Protein Kilder

Spis meste magre proteinkilder, mens på en all-protein diett. Egg, magert kjøtt, kylling, kalkun og fisk bør være stifter av kostholdet ditt. Hold deg unna altfor fet protein kilder som er overdrevent høy i mettet fett som kutt av storfekjøtt som er mindre enn 85 prosent magre. Mens noen mettet fett er nødvendig for optimal helse, kan for mye ha en negativ effekt på kolesterolnivået.

All-Protein Hazards

Den gamle ryktet om at høye protein dietter er dårlig for nyrene er i stor grad usanne. De studier som viste negative effekter av høy-protein dietter på nyre helse ble utført på personer som allerede hadde preexisting nyre forhold. Dermed, hvis du ikke har noen historie med nyre sykdom, bør kroppen din ikke har noen problemer med å behandle en høy-protein diett.

Extreme All-Protein dietter og helse

Noen all-protein dietter, som eskimoenes kosthold, krever at deltakeren spise noe annet enn kjøtt. Mens du kanskje tror at dette ville sikkert ha negative effekter på helsen din, husk at jeger-samler stammene som eskimoer og inuittene har spist denne måten for generasjoner uten bivirkninger. Dermed kan til og med dietter som er absurd høy i protein fortsatt trygt brukes for korte (og enda lang) sikt vekt-tap mål.

All-Protein og Vekttap

All-protein dietter stimulere vekt tapet ved å bruke begrepet kjent som termisk effekt av mat. Den termisk effekt av mat sier at kroppen må forbrenne kalorier å fordøye kalorier, med høyest "kostnad" for fordøyelsen kommer fra svelget protein. Derfor, dietter som er høyere i protein krever mer energi for kroppen å behandle, øker stoffskiftet og øker farten din vekt-tap innsats.


Previous:nothing Next:14 dagers frukt kosthold

Relaterte artikler


 • hvorfor vi bør drikke vann
 • helsemessige fordeler av solsikkeolje
 • typer av fullkorn
 • tryggeste vekttap kosttilskudd
 • raskeste måten å miste vekt
 • hvordan de skal overleve halloween med diabetiske barn
 • gresskar frø olje fordeler
 • hva slags mat er dårlig for leddgikt?
 • negative effekter av kolloidalt sølv
 • poteter og vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com