ananas og vekttap

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-01
Deilig, saftig ananas med sitt særpreg har en kraftig, naturlig vekttap hemmelig. Den inneholder enzymet bromelain, som er et flott hjelpemiddel til fordøyelse av proteiner og fett, og et naturlig anti-inflammatorisk agent. Ananas er lav kalori, nonfat, og høyt i vanninnhold. Alle disse faktorene kombinert gjør ananas et godt valg for din diett plan

Pineapple Er Low Calorie

En servering av ananas, eller ca 1 /2 kopp, inneholder bare 41 kalorier, og ikke fett. Til tross for sin naturlige sukkerinnhold, inneholder den bare 11 gram karbohydrater. Den inneholder også fiber, noe som reduserer virkningen av karbohydrater, bringer den justerte karbohydrater verdien til 10 gram. Dette er en kalori og carb prute, spesielt når du vurdere sin gunstige pektin, vitamin C, og høyt innhold av mineraler.

Pineapple som Cleansing Agent

Fordi enzymet bromelain i ananas bryter proteiner ned, er det nyttig i fordøyelsen prosessen. Den brukes i behandling av fedme på grunn av dens evne til å bryte ned fett også. Bromelain gjør det en god rensing agent for fordøyelsessystemet, er too. The sammensetningen av bromelain enzymet ødelagt av varme og kroppen kan ikke bruke den. Så, nei ananas opp-ned kake. Bare friske, er rå ananas best.

Pineapple som et vanndrivende

Ananas er en høy vann-mat, som består av 87 prosent vann. Ikke bare det, det bromelain enzymet inneholder kalium, slik at det nøytraliserer faktisk natrium, arginin og noen syrer. Dette hjelper evakuere vann, rødme fett ut med det. Det drenerer selv fettvev, og dermed være en behandling for cellulitt. Det er en velsmakende måte å legge til din vanninntaket.

Allsidighet av ananas

Ananas er en velsignelse til å spise planen fordi det er så allsidig. Det gjør en deilig smoothie og passer godt sammen med andre frukter, eller er fantastisk i seg selv. Bruk den i shish kebab, legger det etter at du har grillet kjøtt og grønnsaker. Unn deg selv en dessert ved å blande den med sjokolade protein pulver, eller sukkerfri kakao, bare legger nok vann til å lage en glatt konsistens. Kjøle og deretter har det som snacks eller med et måltid.

Pineapple Vekttap Forslag

Innlemme ananas i noen vekttap plan. Eller du kan også bruke ananas til å hoppe starte rensing og vekttap. For tre dager, gå på en frukt raskt. Bo med epler, pærer, bær og ananas. Til middag, spiser en hel rå ananas, eller så mye som du ønsker. På slutten av de tre dagene, vil systemet bli renset, og du vil ha mistet vann vekt. På dette punktet, går på en lav-kalori balansert kosthold.


Previous:nothing Next:acai berry for vekttap

Relaterte artikler


 • urter som beskytter under raske vekttap
 • hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt
 • hjertet sunt fett
 • ernæring og osteoporose
 • sunne måter å få vekt
 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
 • hvordan finne den beste dietten plan
 • niacin rensing
 • detox strategi kosthold
 • Middelhavet salt vs vanlig bordsalt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com