asiatisk vekttap hemmeligheter

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-01
Det er ingen hemmelighet at frekvensen av fedme i USA har vært økende i mange år, selv blant barn. Stilt overfor en levetid på redusert mobilitet og kroniske helseproblemer, er flere og flere mennesker prøver å finne et alternativ til de vanlige amerikanske spisevaner. Siden Asia har en lang historie med å produsere en sunn befolkning med en lav sats av fedme og hjerteproblemer, mange amerikanere ønsker å vite om kosthold hemmeligheter fra East

Tea

En tilpasset vanlig i Asia som resulterer i vekttap eller kontroll er en vane å drikke te, spesielt grønn te. De helsemessige fordeler av grønn te har vært kjent i Kina i århundrer, men har først nylig blitt påvist av vestlige medisin. Regelmessig drikke grønn te senker kolesterolnivået og bidrar forbrenne fett. Grønn te er også bra for din helse på mange andre måter:. Det har vist seg å redusere risikoen for kreft og hjertesykdom, og den inneholder mange antioksidanter, ifølge studier gjort i Nederland og Japan

Men det er ikke bare grønn te som kan hjelpe deg å få sunnere og gå ned i vekt. Wulong eller oolong te har også vist seg å redusere kroppsfett og øke metabolismen. Ifølge en studie publisert i august 2003 av Universitetet i Tokushima School of Medicine, metabolismen av en gruppe voksne japanske kvinner ble betydelig hevet etter å ha drukket wulong te, selv om det inneholder halvparten av koffein i grønn te.

Non -Meieri

Et annet trekk som skiller det asiatiske kostholdet fra standard amerikansk diett er mangelen på jevnlig forbruk av meieriprodukter. Selv om en god kilde til kalsium, er melk også høy i fett og er koblet til en rekke helseproblemer, inkludert kolikk, anemi, allergi, hjertesykdommer og diabetes. Mennesker i Kina, Korea, Japan og andre asiatiske land ikke forbruke enda eksternt nær mengden meieriprodukter amerikanere gjør. Skjæring meieri og alle dens ledsagende fett og høyt calorie matvarer, for eksempel iskrem, er en enkel måte å gå ned i vekt den asiatiske måten.

Plantebasert diett

Asiatiske dietter er plante-basert, mens den amerikanske kosthold har en tendens til å være sentrert rundt kjøtt og bearbeidet mat. De fleste asiatiske dietter er høy i korn, særlig ris, grønnsaker, soyaprodukter og havet greener. Sea grønnsaker er rike kilder til jod, vitamin K, magnesium, jern og kalsium, med nesten ingen kalorier og ikke fett. Ifølge en artikkel publisert i "The American Journal of Medicine" i september 2005, er en lav-fett, plante-baserte dietten den mest effektive måten for kvinner å gå ned i vekt, og at antallet mennesker som kan bli klassifisert som overvektige eller overvektige er mye lavere i land som hovedsakelig følger en slik diett.


Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt med glutenfri mat

Relaterte artikler


 • krav til fett leiren
 • om Clarke høy protein diett
 • gjær dietter
 • hvordan man kan forebygge en bakrus med vitaminer
 • gode kilder til protein
 • 800 calorie diett plan
 • whey protein og optimal ernæring
 • hvordan å lindre PMS stress naturlig
 • ukentlige diett plan for kvinnelige løpere
 • maca root fordeler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com