best dietter for kvinner

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-11-18
Den beste dietter for kvinner vil følge ganske tett til de brede retningslinjene i My Food Pyramid fra US Department of Agriculture. Kvinner i ulike aldre har ulike caloric krav, så vil kvinner som ammer et barn eller de som er i overgangsalderen.
Vanligvis spiser en hel-mat diett bestående av hele korn, grønnsaker, frukt, magre proteiner, lav -fett meieri og flerumettet fett fra oliven, linfrø, hamp frø og Saflorolje vil tjene mest kvinner

å miste ett pund per uke

Consulting en anerkjent ressurs for eksempel My Food Pyramid, design en diett som gir mening for deg. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, tenker på trimming 3500 kalorier for å miste ett pund per uke. For de fleste betyr det å redusere daglige kalorier med 500 kalorier.
For å gjøre det, spiser en høy-fiber, lite fett, høy protein diett som inneholder et bredt utvalg av matvarer. Lean protein som fisk, fjærfe, magre stykker av okse, lav-fett meieriprodukter og belgfrukter er viktige. Å spise for lite protein kan sette av karbohydrat binges som legger uønsket vekt.

Idrettsutøvere Trenger du mer kalorier

Hvis du er fysisk aktiv for ditt arbeid eller trening, vil du brenne mer kalorier --- og kan kreve mer kalorier per dag for å holde deg drevet. For å øke calorie-brenning, inkludert minst 20 til 30 minutter med mosjon hver dag og minst fire ganger i uken.
De fleste friske mennesker trenger minst halvparten av sin kroppsvekt i gram i protein. Idrettsutøvere kan trenge opptil 0,8 gram protein per kilo kroppsvekt. Ideen er ikke å bygge store muskler, men å bevare muskelmasse, noe som har større behov for energi, og vil øke stoffskiftet.

Flerumettet fett

Kvinner trenger også fett for å produsere hormoner. Velg flerumettet fett som fisk oljer, lin, hamp frø, oliven eller safflower oljer. Disse oljene er lav i mettet fett og hjerte-sunn.
Daglig kosttilskudd fettinntak bør ikke være mer enn 30 prosent, ifølge USDA. Av dette beløpet, skulle ikke mer enn 10 prosent komme fra mettet fett, de som er fast ved romtemperatur som smør. Mettet fett øker risikoen for hjertesykdom og fedme
USDA anbefaler å spise din 30 prosent av daglig fett fra flerumettet, hjerte-sunt fett:. Oliven, linfrø, hamp frø og fiskeoljer.


Previous:nothing Next:pranayama å øke metabolismen

Relaterte artikler


 • 700 kaloriinntak
 • hvordan feed muskler
 • kreatin pulver vs serum
 • vegansk rens
 • hvordan å gå ned i vekt ved å endre på dine matvaner
 • koffein innhold i grønn te vs kaffe
 • ideell vekt for kvinner over 40
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • å spise sunt når du skal ut å spise
 • målsetting for vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com