bivirkninger av lipocerin

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-07
Lipocerin er en over-the-counter, non-FDA godkjente vekttap supplement. Det er en kombinasjon av naturlige urter, vitaminer og mineraler. Det er begrenset med studier som indikerer hvorvidt produktet er trygt, eller kan forårsake bivirkninger. Men mange av ingrediensene har bivirkninger som bør vurderes

Du trenger:.
Mass bygging produkt av valg, inkludert whey protein, kreatin monohydrat eller begge
.  Sjekk med en profesjonell hos din lokale helse og ernæring butikken for mer informasjon.
.
Gym medlemskap.

Koffein

En mulig bivirkning for dette produktet er knyttet til 50mg av koffein lagt til hver servering. Denne mengden av koffein er mindre enn en kopp kaffe, men med noen sentralstimulerende, bivirkninger kan manifestere seg som angst, søvnløshet, jitteriness og forhøyet puls.

Hoodia Gordonii

Hoodia er spioneringen som trygt, men sannheten er at det har ikke blitt testet grundig eller endelig for bivirkninger, interaksjoner eller andre bekymringer. Ifølge Jasjit S. Bindra, PhD, forårsaket effekter på leveren av den ikke-aktive ingredienser kan ikke skilles under behandlingen. Personer med diabetes bør være skeptisk om hoodia som det forstyrrer feedback regulering av blodsukker. Hoodia har også funnet å undertrykke tørst og kan føre til dehydrering.

Chromium picolinate

Få studier er tilgjengelige for å bekrefte den langsiktige sikkerheten for krom picolinate hos mennesker. Men, har krom picolinate vært knyttet til DNA-skader, oksidativt stress, samt lever og nyre toksisitet.

Paullinia Cupana Guarana

Paullinia cupana guarana er et produkt som inneholder koffein. Dens bivirkninger inkluderer er kvalme, urolig mage, søvnvansker, rastløshet, nervøsitet, skjelvinger, økt vannlating, hodepine eller svimmelhet. Andre mer sjeldne, men alvorlige bivirkninger er rask eller uregelmessig hjerterytme, svart avføring og mental eller humørsvingninger.

Legemiddelinteraksjoner

Som med alle ikke-FDA godkjente produkter, er det viktig å oppsøke lege når de vurderer bruk. Det er alltid muligheter for interaksjoner og preexisting forhold som kan føre til uønskede resultater eller bivirkninger.


Previous:nothing Next:diabetiker dietter for menn

Relaterte artikler


 • hvorfor vi bør drikke vann
 • den beste maten kilder for kalsium
 • sunne måltider for idrettsutøvere
 • ernæringsmessige verdier av grønne mung bønner
 • detox strategi kosthold
 • servering størrelser for barn
 • apple rens
 • bentonitt parasitt rens
 • ukentlige diett plan for kvinnelige løpere
 • ikke sirup går dårlig?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com