bootcamps for vekttap

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-15
Plenty av menn og kvinner ønsker å gå ned i vekt, så de bli med et treningsstudio, har en gå på den for et par måneder, avslutt deretter enten på grunn av urealistiske forventninger eller mangel på motivasjon, som pleier å være nr. 1 grunnen. Det er ikke at disse personene ikke vil miste overflødig vekt, er det ofte at trening har ingen tilsyn eller blir kjedelig og repeterende etter en tid. Skriv inn boot camp tilnærmingen

Ten-Hut

Boot camp vekttap leirer er svært like i tilnærming til type og stil på fysisk trening man får i grunnleggende opplæring for noen gren av det militære. Dette svært motiverende tilnærmingen bruker en trener ("drill sersjanten") som befaler "rekrutterer" og leder dem gjennom en rekke cardio og motstand-baserte øvelser som skaper en større metabolske og fysiologiske behov, og dermed brenner mer fett. Rekruttene er presset til det ytterste av deres fysiske utholdenhet og styrke evner i en utmattende forsøk på å slippe uønskede pounds.

Active Duty

Motivasjon er nøkkelen til å delta i et vekttap boot camp. Intensitet er navnet på spillet, som øvelser er varierte og grunnleggende, det er ingen Nautilus-type maskiner er involvert, øvelser kun kroppsvekt akkompagnert av OL-type løft, med sett gjort på rad med svært lite hvile i mellom. Løping, hopping, sit-ups, pull-ups, push-ups, klatring, og manual fungerer som rader og overhead heiser er normen.

Eksempel Boot Camp Workout

Det treningsøkter varierer fra trener til trener og fra leir til leir, men alltid innebære en omfattende varme opp (vanligvis hopping knekt og push-ups) og en muskel strekker rutine. Et eksempel treningsøkt tatt fra Buildingbodies. ca har kundene begynner ved å fylle 10 reps av en forhøyet push-up før du går videre til 10 reps stående militære dumbbell presser. Straks etter er hopp lung, vekslende lengden på trinnet med hvert hopp. Scissor og flagrer spark arbeid av magemuskler, og vil deretter bli fulgt av ytterligere ben eller core stabilitet arbeid (hopp kalv hever eller burpees).

Lokaliteter

Vekttap boot camp er umåtelig populære, og mange er tilbudt av tidligere militært personell. Leirene er enten tilbys som klasser ved helse klubber eller treningssentre, eller kjøre året rundt i mange store storbyområder markeder. Atlanta, San Francisco, Washington, D. C. , og Houston er blant de store amerikanske byer som tilbyr mer enn en boot camp.

Boot Camp Studier

En 2008 studie fra University of Wisconsin fant at Boot Camps var svært effektiv på å få campere å tape vekt. Studien fulgte 12 menn og kvinner med ulik fysisk velvære gjennom en boot camp økt. Resultatet fant at rekruttskolen hjertet prisene gikk så høyt som 91% av maksimal deres og de brente opp mot 600 kalorier per time med trening.


Previous:nothing Next:2 mnd diett plan tips

Relaterte artikler


 • sunn familie måltider på et budsjett
 • den ernæringsmessige verdien av kjøtt erstatter
 • nitro tech & celle tech for nybegynnere
 • guarana seed extract bruker
 • mat som inneholder Lactobacillus acidophilus
 • hvordan ta enkle trinn for å forbedre helsen ernæringsmessig
 • hvor å konvertere et gulv skala til en stol skala
 • matvarer som reduserer sug etter karbohydrater rusavhengige kosthold
 • kan lime juice hjelpe deg å miste vekt?
 • hvordan å balansere matvaregrupper
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com