den beste dietten måltid planer

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-11-07
Den beste dietten plan er en som gir resultater raskt med så liten innsats som mulig. Det er to hovedmåter å gjøre dette: spis en prepackaged meny eller spise noe. The Master Cleanse er en fin måte å gå ned i vekt som det er super enkelt, bruker du det samme hver dag, og det er veldig lite kalorier, så det virker raskt. Den andre planen er å spise prepackaged mat fra en meny gitt for deg

trenger Du:. .
Masse bygging produkt av valg, inkludert whey protein, kreatin monohydrat eller begge
u00A0Sjekk med en profesjonell hos din lokale helse og ernæring butikken for mer informasjon.
.
Gym medlemskap.

Master Cleanse

En av de mest populære væsken er Master Cleanse. Denne dietten har eksistert siden 1970, men regnes fortsatt som en kjepphest av mange mennesker. Den har fått mye oppmerksomhet så mange stjerner, som Beyonce, har brukt det for hurtig vekttap samt detoxing.

Protokollen for Master Cleanse er som følger. Everyday av rens du begrense inntaket til 1200 kalorier som forbrukes av en brus blanding. Den lemonade er laget av sitronsaft og lønnesirup blandet med en klype cayennepepper i to liter vann. Denne drinken er alt du bruker over 10-dagers perioden. I tillegg til å begrense din diett også du drikke et avføringsmiddel te eller saltvann flush som hjelper vaske ut din kolon. Etter 10 dager med denne kombinasjonen av kosthold og flushing eliminere deg alt restavfall fra deg kolon. Den sekundære effekten av denne dietten er at du også er helt kutte ut andre stoffer, som koffein og alkohol.

NutriSystem

NutriSystem er en annen populær diett som tar mye av gjetting ut av slanking. De gir deg en daglig meny som vil visstnok gjøre deg ned i vekt. Dietten er utviklet for å ha deg å spise et visst antall kalorier om dagen over flere forhåndsbestemte måltider. De sender deg maten og menyen, så bokstavelig talt alt du trenger å gjøre er å spise hva de sier når de sier til. Mesteparten av maten krever ikke kjøling, noe som gjør det enkelt å ta med deg.

Jenny Craig

Jenny Craig er en annen lett-å-følge diett plan som inkorporerer en prepackaged kosthold mat med mat du kjøper og forberede deg . De skisserer en meny som du må oppfylle for å miste vekt. Når du beveger deg gjennom programmet du oppfordres til å koke mer av din egen mat, noe som kan gjøre det litt vanskeligere å oppfylle fullt ut hvis timeplanen tillater ikke mye tid til å handle og lage mat.


Previous:nothing Next:bivirkninger av lipocerin

Relaterte artikler


 • naturlige kontra organiske vitaminer
 • metabolske endringer på en svært lav karbohydrat diett
 • kosthold teknikker
 • stavet mel vs hel hvete
 • hvor mange poeng en dag for Weight Watchers?
 • guarana seed extract bruker
 • ernæring av zucchini
 • balsamicoeddik helsefordeler
 • hCG diett informasjon
 • triks og hemmeligheter til raskt vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com