detox før slanking for kvinner

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-11-10
Går gjennom en avgiftning kosthold før du starter et vekttap diett har lenge vært kjent for å være en fin måte for kvinner å starte en diett, fordi det gir dieter en rask vekt-tap boost. Hva har ikke vært så kjent er at en avgiftning kosthold også hjelper deg å lykkes ved å bidra til å eliminere mange av de krav som kan sabotere en diett

Du trenger:
Mass bygging produkt av valg, inkludert whey protein, kreatin monohydrat eller begge.
 Sjekk med en profesjonell hos din lokale helse og ernæring butikken for mer informasjon.
.
Gym medlemskap.

Slik fungerer

Avgiftning dietter virker ved å spyle kroppen for giftstoffer og avfallsprodukter. Etter en avgiftning diett er du starter med en vesentlig blanke lerret som å male vekttap suksess. Dette har en tendens til å være viktigere for kvinner enn menn, fordi kvinner, på grunn av varierende hormonelle sykluser, vanligvis lider mer fra food cravings enn menn. Etter en avgiftning kosthold, er mange food cravings enten eliminert eller sterkt redusert.

Quick Avgiftning

Det er mange avrusning dietter og alt arbeid på lignende måter. Det viktigste er å velge en som du kan følge. Alle avrusning dietter bør starte med en frokost med en åtte-oz. glass vann for å hvorav 2 ss. sitronsaft er lagt. Planlegg å drikke mellom åtte og 10 glass vann om dagen. Vann er spesielt viktig på en avgiftning plan fordi det bidrar til å spyle giftstoffer og avfall fra systemet.

Den enkleste avrusning kosthold er det juice kosthold. For tre dager drikker du ingenting, men utvannet fruktjuice. Du kan ha åtte kopper juice om dagen. Å forberede utvannet juice du kjøper den 100-prosent frukt juice etter eget valg. Du blander ½ kopp juice og ½ kopp vann sammen og drikke som åtte ganger om dagen.

Den tomatjuice avrusning kosthold er også enkel. Du drikker 8 oz. av V8 juice fire ganger om dagen i en uke. Du kan bruke vanlige, natrium gratis eller krydret juice.

Det er viktig å huske at på grunn av både alvorlige calorie og ernæringsmessige restriksjonene av avgiftning kosthold, er de ikke beregnet for langvarig bruk.

Long-Term Avgiftning

Det finnes formler for langsiktig avrusning dietter. Verken American Medical Association eller American Dietetic Association godkjenne langsiktige avrusning dietter. Begge sitere ernæringsmessige mangler som sitt primære bekymring.

Som en måte å forberede seg til et vekttap program, er det nok et kortsiktig avgiftning regel.

Etter Avgiftning

Når du har gjennomført avgiftning diett vil du finne at suget har minsket eller blitt eliminert, og du har tapt mellom fem og 10 pounds. Du er klar til å starte et vekttap diett plan umiddelbart etter en avgiftning.

Fordi du har gitt ditt fordøyelsessystem en pause under avrusning, må du enkelt tilbake til normal spising. Begynn med å legge friske frukt og grønnsaker for ett eller to måltider. Deretter legger i ikke mer enn to oz. av kylling eller fisk ved neste måltid. Etter det kan du fortsette med diett plan du ønsker.


Previous:nothing Next:mat som inneholder tanniner

Relaterte artikler


 • de beste kildene til jod
 • bivirkninger av creakic
 • self hypnosis for vekttap
 • South Beach Diet helserisiko
 • hvordan du finner din metabolske rate
 • fakta om jern kosttilskudd
 • hvordan du kan forhindre midten av ettermiddagen energi lavkonjunktur
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
 • gjør omega-3 fart på stoffskiftet?
 • hvor å miste vekt på college
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com