detox vekttap planer

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-16
På daglig basis, kroppen vår gjennomgår mye stress. Vi sjelden konsumerer har nok vann og raffinert sukker bli en del av vårt daglige liv. Alle disse tingene blokkere opp systemet. Når kolon blir blokkert, begynner avfall til råtne og giftstoffer komme reabsorbert inn i blodstrømmen. En detox er nødvendig for å hjelpe rense kroppen; vekttap oppstår som følge av rensing avfall og forbedre organfunksjon

Fasting

Vekttap er enklere når organene fungerer godt. Tykktarmen er ansvarlig for å eliminere giftstoffer og avfall fra kroppen som har en tendens til å føre til vektøkning. Jo bedre fordøyelse systemet fungerer, desto friskere kroppen. Fasting er den vanligste måten å rense kroppen. Tradisjonelt det innebærer bare drukket store mengder vann for et gitt antall dager, men det er noen faste som involverer spesielle oppskrifter.

En rask innebærer drikker en kombinasjon av sitron, honning og cayenne pepper for å fjerne ut kolon. Plasser 1 ss. av honning, saften av en halv sitron og en klype cayennepepper i en kopp av renset vann. Konsumere 12 kopper av denne blandingen daglig i tre til 10 dager. I løpet av denne tiden, denne blandingen og vann er de eneste ting du kan konsumere.

En annen type raske innebærer drikker bare frukt og grønnsaker i tre til 10 dager. Frukt og grønnsaker er høy i vann og fiber, vitaminer, mineraler og antioksidanter. Grønne grønnsaker til rette for rensing av giftstoffer fra kroppen.

Det er viktig å drikke 12 kopper vann eller juice per dag gjennom en rask. På slutten av en rask, fylle opp kroppen med probiotika. Dette er de sunne bakteriene eller tarmflora som opprettholder fordøyelsessystemet helse. De er funnet i yoghurt som inneholder levende kulturer, eller de kan finnes i en konsentrert form i helsekostbutikker og apotek. Husk alltid å konsultere legen din før du starter en rask og ta kosttilskudd.

Urter

Urter kan bidra til å rense organene selv etter at du har fullført en rask. Disse inkluderer løvetann rot for rensing av nyrer og lever, og marshmallow root, fennikel og lakris rot for rensing og helbredelse tarmene. De kan brukes enkeltvis eller i kombinasjon. Legg 1 ts. av urter til kokt vann og la den bratt i tre til fem minutter. Så sil og drikke te. Du kan drikke en til tre kopper om dagen.


Previous:nothing Next:informasjon på vekttap kosttilskudd

Relaterte artikler


 • stillesittende vekttap
 • Hele mat høyt på B-vitaminer
 • vekttap for tenåringsjenter
 • hvordan er hCG brukes i dietter?
 • fettfattig kosthold for høyt kolesterol
 • makrobiotisk tarm rens
 • Hvordan vet jeg om jeg er undervektig eller overvektig?
 • candida diett anbefalinger
 • avokadoolje helsefordeler
 • hvordan du enkelt kan kutte ut 500 kalorier
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com