diett plan på et budsjett

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-23
Spise sunt kan være dyrt, spesielt hvis du følger populære kjepphest dietter, og mesteparten av tiden, bare etter USA Department of Agriculture (USDA) ernæringsmessige pyramiden vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men du sparer penger i tillegg. Men det finnes måter å diett på en sunn måte mens du på et stramt budsjett ved å dra nytte av sesongens råvarer, kjøp og matlaging i bulk, oppdage magre kilder til billig protein og vite når og hvor du kan kjøpe dem overbærende gang-i-ett-mens snacks.

ferske produkter

Frukt og grønnsaker er viktig for enhver diett, og de er lett å komme, enten du dyrke din egen produsere, handle på matbutikken, hyppige en Bondens marked eller stole på en nabo med grønne fingre. Hold deg til friske grønnsaker i sesongen, spesielt fra lokale dyrkere, de er billigere, og de smaker bedre. Noen elementer kan kjøpes i store mengder og hermetiske eller frosne, blåbær og kirsebær pitted fryse godt. For andre elementer som spinat, bruker den opp ved koking en stor, midje-vennlig gryte, så posen og fryse individuelle porsjoner for senere bruk. Når friske grønnsaker gå ut av sesongen, kjøpe dem fra fryseren delen av butikken, fordi frosne grønnsaker som regel beholde mer næringsstoffer enn hermetisk, og ut-av-sesongen produserer er dyrere. Aksje opp når butikken går en uimotståelig salg, fordi de frosne poser av brokkoli kan holde deg frisk gjennom vinteren.

Protein og Fiber

Mens high-fiber karbohydrater som brun ris og sju-korn brød kan være litt dyrere i butikken, kan du strekke på dollar ved å kjøpe disse produktene når de er på salg, og oppbevarer dem i fryseren. Havremel, derimot, er en utmerket verdi til enhver tid, legg til litt mandler og frosne blåbær, og du har en rask frokost med protein, smak og fiber slik at du føler full. Mens kyllingbryst og kalkun er gode protein valg, supplere dem med andre, billigere kilder i måltider i løpet av uken: egg, bønner og linser er et røverkjøp, og kan bli løst i en rekke sunne måter, fra spinat og sjampinjong frittata til vegetariske chili. Ikke glem den billige diett stift av bønner og ris, fikset opp med din favoritt paprika og krydder. Unngå protein kilder som hermetisk skinke og vanlige pølser;. De kan være billige, men fett og natrium-innhold kan spore din diett

Behandler

Soda, chips og desserter bør være spesielle godbiter, ikke hver dag elementer i kosthold. Også disse elementene spiser opp verdifulle dollar i budsjettet uten å gi tilbake noe næring. Men hvis du vil unne deg selv og holde seg på sporet, går over bredbånd butikker som Big Lots eller Dollar Tree. Ofte vil disse butikkene har sukker-fri og lav-fett bekvemmelighet mat til en utrolig pris, du vil ikke føle seg skyldig rundt midjen eller i lommeboka etter en splurge.


Previous:nothing Next:friske frukter for vekttap

Relaterte artikler


 • kosthold for høyt kolesterol og diabetes
 • acid-aske dietter
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
 • oppskrifter for irritabel tarm syndrom
 • alkohol og buk fett
 • ernæring i hjortekjøtt
 • om sambu hyllebær rens
 • vekttap ved å svømme
 • inkontinens forårsaket av Metamucil
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com