diett plan typer

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-11-23
Det finnes tusenvis av dietter for å velge når en person ønsker å felle uønskede pounds. Noen er å spise sunt alternativ, mens andre er tvilsom både i praksis og utfall. Men, kan med litt hjelp den mystiske verden av kosten skal navigeres og forstått

Middelhavet Diet

Middelhavet kosthold er sterkt påvirket av folk på Kreta, Hellas, Spania, Sør-Frankrike, Sør-Italia, og i noen tilfeller Portugal. Denne dietten er veldig naturlig og inneholder stort sett mat som en voksen frisk. Utøvere er anbefalt å spise frukt, bønner, nøtter, korn og frø som sin viktigste energikilde. Yoghurt og ost er også tillatt. Den dieter er begrenset i kjøtt alternativer. Fisk, er fjørfe og egg er tillatt i moderate mengder, og rødt kjøtt bør spises sjelden. Ifølge Medical News Today, "25 prosent til 35 prosent av Middelhavet diett består av fett, med mettet fett ikke overstiger åtte prosent av kaloriinntaket. "

Raw Food Diet

Raw Foodism er delt inn i fire typer utøvere. Den første er den rå mat vegetarianer. Den andre er den rå mat veganer. Etterfulgt av rå mat altetende, og til slutt rå mat rovdyr. Hver av disse gruppene mener at det meste av maten de spiser skal være rå og ubehandlet.

De fleste raw "foodists" er vanligvis vegetarianere, og de foretrekker mat som er både økologisk og anlegg basert. Det er imidlertid et stort antall av rå mat veganere. De avstår fra å spise eller drikke noe som kommer fra dyr, inkludert melk, egg og smør.

Zone

The Zone dietten fokuserer på å bringe balanse til hvert måltid. Hovedfokus er på å holde insulinnivået i full kontroll. Utøverne mener at dette vil hjelpe til med vellykket vekttap og hjelpe dieter holde de kroppsvekt under kontroll etter at vekten har gått tapt. Ifølge Medical News Today, "The Zone Diet tar sikte på en ernæringsmessig balanse av 40 prosent karbohydrater, 30 prosent fett, og 30 prosent protein hver gang vi spiser. " liker Foods olivenolje, avokado og nøtter, samt uraffinert karbohydrater, er matvarer som er velkommen på Zone dietten.

Weight Watchers

Weight Watchers er et program som vektlegger viktigheten av et sosialt nettverk. Programmet oppfordrer deltakerne til å gå ned i vekt ved trening og et sunt kosthold. Kosten kan enten telle mat poeng, en ferdighet som det dieter lærer på møter, eller delta i Core eller Flex plan som gjør at tilhengere til å spise bare visse matvarer. Weight Watchers er tilgjengelig i lokalsamfunn, samt online. Weight Watchers online tilbyr verktøy som menyen planlegging, oppskrifter, journalføring, samt et stort fellesskap av brukere for støtte.

The Atkins Diet

The Atkins diett er brukt av folk som ønsker å kontrollere insulin nivåer i kroppen. Det grenser karbohydratinntak, og oppfordrer utøvere til å spise store mengder protein. Begrense karbohydrat inntaket oppfordrer kroppen til å bruke lagret fett til energi. Vekttap er avhengig av å følge ernæring planen nøye, og vekten kan returnere raskt dersom planen er stanset.


Previous:nothing Next:typisk carb diett

Relaterte artikler


 • diabetiker protein dietter
 • raskt vekttap med frukt
 • brus og hjertesykdom
 • alternativ til fiskeolje
 • effekter av lystgass
 • betydningen av mineraler i mat
 • ernæringsmessige matvarer i videregående skole salgsautomater
 • kan lime juice hjelpe deg å miste vekt?
 • raskt vekttap på en uke
 • nevrotransmitter mat for hjernen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com