en metabolsk vekttap plan

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-09
Det er ingen mangel av kosttilskudd, diett råd og mosjon duppeditter for å hjelpe folk ned i vekt. Dessverre, det er fordi det er ingen mangel på selgere som byttet på de som ønsker å miste overflødig poundage. Sannheten er, kosthold og mosjon er de eneste reelle måter å kjempe på bule, og mens mange har ingen problemer med å fatte utøvelse side av den, er kostholdet siden mer komplisert. Bruke stoffskiftet å gå ned i vekt er en effektiv strategi, og det er to måter å gjøre det.

Du trenger:
Mass bygging produkt av valg, inkludert whey protein, kreatin monohydrat eller begge
.  Sjekk med en profesjonell hos din lokale helse og ernæring butikken for mer informasjon.
.
Gym medlemskap.

Basal Metabolic Rate

En perfekt lyd vekttap plan sentre rundt stoffskiftet. Hvis du havea lavere enn gjennomsnittet metabolic rate (som de fleste overvektige mennesker gjør), er ideen å "lure" kroppen til å hoppe-start sine calorie-brenning innsats. Dette er relativt enkelt å gjøre. Alle har en metabolic rate som varierer, selv overvektige personer, så bestemme ens Basal Metabolic Rate (BMR) gir et utgangspunkt, eller base for, en metabolsk vekt-tap plan. Ved å plugge i grunnleggende statistikk, er en person er satsen på daglige kalori utgifter målt mot statistiske normer, og den resulterende tallet er mengden kalorier som person trenger daglig for å opprettholde nåværende helse. De fleste mennesker vanligvis får i seg langt mer kalorier enn deres BMR antyder, så ved å spise ca 500 flere kalorier enn BMR, et underskudd faktisk opptrer og lindres ved å brenne fett butikker.

Underskudd og Øvelse

En halvkilo fett tilsvarer omtrent 3500 kalorier. Den største kilden til kalorier er lagret fett (og dermed lagret energi). Metabolisme kan aktiveres ved å opprette en kalori underskudd, som tidligere nevnt, og ved å holde en mat journal for fire dager. Ved å skrive ned og til sammen hver dag forbrukes kalorier, vil den totale være omtrent den samme alle fire dager. På den femte dagen, trekker 500 kalorier fra det daglige tildeling. Kroppens stoffskifte blir vant til å få denne kalori beløpet, så det vil oppsøke midlene til å gjøre opp underskuddet, som er i kroppsfett butikker. Hvis 500 kalorier ikke er tatt i syv dager, er 3500 kalorier brent for å gjøre opp differansen --- 1 lb av fett. En ekte vekttap plan innebærer daglig mosjon i minst 20 minutter. Sammen med kalori underskudd, ytterligere 1-2 kg. kan gå tapt hver uke, om målet med det legene anser som trygge vekttap.


Previous:nothing Next:banan diett for leddgikt

Relaterte artikler


 • kan du ta for mange probiotika?
 • fordelene av vitamin C for huden
 • de beste kildene til jod
 • å spise en diett som den største taperen deltakerne
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
 • detox strategi kosthold
 • muskel melk vs nitrotech
 • lav kalium effekter
 • sonen kosthold grunnleggende
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com