full body detox diett

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-21
Formålet med noe godt detox er å kvitte kroppen for giftstoffer. Heldigvis er noen dyre kommersielle produktet ikke nødvendig å utføre en full-body detox. Riktig kosthold, spesielt når supplert med nødvendige urter og vitaminer, kan gjøre jobben helt fint. Hvis det er mer av en rask flush som du leter etter, prøv en tre-dagers, frukt-sentriske kosthold

Foods å nyte

All slags frukt og grønnsaker, enten frosne eller ferske, er anbefalt for de med et naturlig, full-body detox diett.

Men noen grønnsaker regnet litt mer effektive i å flytte avgiftning innsats sammen. Disse inkluderer brokkoli og brokkoli spirer, rødbeter, rød-og grønn-fargede grønnsaker, artisjokker, blomkål og særlig hvitløk.

Rice er et høyt anbefalt korn, særlig brun ris. Du kan forbedre en naturlig body-rensing kosthold ved å inkludere andre korn også, for eksempel hirse, bokhvete og amaranth. Nyre bønner og Pinto bønner er stor for et slikt kosthold, som er linser, kikerter og mungbønner. Rå nøtter og frø er også anbefalt, med unntak av peanøtter og peanøttsmør.

Foods Unngå

Du bør unngå alt som inneholder sukker om du er på en full-body detox diett --- og det inkluderer kunstige søtstoffer . Også unngå meieriprodukter som regel, inkludert melk, fløte ost, rømme, smør, og yoghurt. Og unngå korn som inneholder gluten, inkludert hvete, bygg og rug.

Fet mat, også er ute når det kommer til de fleste dietter. Så er junk food. Som regel også unngå kaffe, andre koffeinholdige drikker og spesielt alkohol.

Herbal Supplements

Det kan være lurt å vurdere å supplere din full body detox diett med noen naturlige urte rensemidler. Ginger kommer i mange former, blant annet som et pulver, som en tablett, som en kapsel, og som et skjær. Urten er kjent for sin kraftige sirkulasjon-stimulerende egenskaper. Hvis du er gravid, unngå store doser av ingefær. Unngå urten hvis du har gallestein, også.

Barken av stikkende aske, også kalt tannverk treet, er omgjort til et skjær eller i pulverform. Du bør ta skjr to til tre ganger daglig, 1 ts. Eller legge til 1 ts. av pulver til en kopp vann og ingest det to til tre ganger om dagen. Stikkende aske er ikke anbefalt under graviditet.

Cayenne, eller Capsicum minimum, også kjent som afrikansk fugl pepper, vanligvis kommer i salve, kapsel, pulver og skjær form. Det er først og fremst kjent for sine blod-bevegelsen stimulering egenskaper og også for å fjerne giftstoffer i blodet. For arterie rensing, ta mellom ett og fire kapsler to ganger daglig, eller massasje salven inn i huden en gang om dagen. Bivirkninger kan inneholde noen gastrointestinal irritasjon, men dette er ikke vanlig.

For Alkohol

Hvis du utfører de full-body detox spesifikt for å kvitte kroppen av alkohol og andre alkoholrelaterte giftstoffer, vurdere å ta urt kudzu. Kudzu har blitt brukt til å behandle alkoholisme i mange år, spesielt i Kina. Under en detox, kan ta av kudzu bekjemper trangen til å drikke-selvsagt vanlig blant utvinne alkoholikere. Du kan bruke kudzu i kombinasjon med coptis-en urt med kjente lever-rensing egenskaper.

Milk Thistle har lenge vært ansett som en effektiv leveren tonic, noe som er nyttig hvis du forsøker en alkohol detox. Milk tistel, tilgjengelig på noen urte butikken, er best tatt i kombinasjon med mat.

Øk vitamin B inntak. Alkoholikere tendens til å være mangelfulle når det gjelder B-vitaminer. Ironisk nok, skaper alkoholisme i seg selv en økt fysisk behov for nettopp disse vitaminene. Tar 500 mg niacin (vitamin B3) hver dag, for eksempel, kan ikke bare bidra til å gjenopprette vitamin B nivåer --- viktig under en alkohol detox --- men muligens også redusere cravings for alkohol helt. Noen leger anbefaler alkoholikere ingest minst 100 mg av B-kompleks vitaminer hver eneste dag --- men spesielt i en detox.

Varighet

Du kan være på jakt etter noe mer i retning av en tre-dagers detox-noe å skylle ut systemet. I så fall, rister drikker bare protein på dag én, og deretter gå tilbake til en frukt-bare kosthold (anbefalt: honningmelon, jordbær, bananer, epler og mango), pluss en salat til middag, på dag to og tre. Denne frukten-sentriske tre-dagers detox diett fokuserer på å få deg vann, fiber, antioksidanter, mineraler og vitaminer-som alle vil bidra til løse opp giftstoffer, øke din energi nivå, og forbedre funksjonen til leveren din.

Når tre-dagers frukt flush er fullført, prøver å opprettholde de mer langsiktige, sunne detox kosthold er beskrevet i avsnittene ovenfor.


Previous:nothing Next:den beste dietter for kvinner i overgangsalderen

Relaterte artikler


 • diett for mage fett
 • catechin vekttap
 • hvordan å lindre PMS stress naturlig
 • naturlig å bygge muskler dietter
 • 21-dagers rens
 • kosthold for hardgainers
 • cayennepepper og sitron rens
 • hva slags mat er gunstig for et hjerte sunt kosthold?
 • define omega 6
 • naturlig frukt kolon renset
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com