hjem rettsmidler og liste over matvarer for vekttap

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-14
Med alle de kjepphest dietter og ordninger der ute, synes noen ganger begrepet om vekttap for hardt av en utfordring å selv prøve. Selv de slakere begrepet "det er ikke en diett, er det en livsstil endring," høres ut som for stor av en forpliktelse. Så er det noen måte å miste vekt uten å miste forstanden også? Den overraskende enkle svaret er ja. Det er mange små ting du kan gjøre i ditt eget hjem for å forbedre helsen din, mens slippe overskytende pounds, og faktisk nyter det du spiser

"Secret" Øvelse Remedy

Går til treningsstudio kan ikke være et alternativ hvis din travle hverdag timeplan inkluderer familie og en jobb, men det er mange måter du kan passe inn "hemmelige" øvelse uten å formelt trene. Et eksempel er å gå rundt i huset når du gjør enkle ting som å snakke i telefonen eller lytte til musikk. Alle de ekstra bevegelsen legger opp! Prøv å grøft til TVen og få opp hver gang du ønsker å bytte kanal eller volum. Hvis du har trapper, utfordre deg selv til å gå opp dem på et litt raskere tempo enn vanlig. En annen slu måte å passe i øvelsen er å investere i noen ankel vekter og bære dem rundt i huset mens du gjør husarbeid. Du kan finne ankel vekter hos din lokale sportsbutikk.

Ha en Snack

Du har kanskje hørt at det å utestenge snacks er en av de beste måtene å miste overflødig vekt. Ikke fall for denne dumme myten. Sørg for å ha minst en matbit mellom hvert måltid, i tillegg til åtte glass vann daglig. Snacking er et godt middel fordi hvis du gjør det riktig, vil du ikke være så sulten når du spiser et måltid. Dessuten vil drikke mye vann tar bort enda mer sultfølelse.

Vanligvis, du kan spise så mange frukter og grønnsaker som du vil, men noen dietter vil begrense frukt inntaket. Men hvis du ikke er i humør for heller, det er mange sunne og deilige alternativer. Hvis du er craving salt mat, prøve hummus med pita chips, kalkun jerky eller hele hvete tortilla chips med salsa. Leter du etter noe søtere? Mange godteri og cookie selskaper har skapt 100-kalori pakker som vil tilfredsstille dine søt tann uten at du føler deg skyldig. Så snack på.

Cook Up en Storm

En av de mest nyttige hjem rettsmidler for vekttap er å begynne å lage det selv. Mens det tar litt mer tid, er sannheten at du kan sette sammen et helt friskt og deilig måltid i 30 minutter eller mindre.

Bruk friske grønnsaker og kjøtt til å lage fylling retter som cajun- krydret kylling og moste søtpoteter. Bruk en rekke krydder og smakstilsetninger å få et deilig måltid, uten å steke eller bruke tunge dipping sauser. I stedet for dousing grønnsakene dine med smør, prøv sprinkling dem med hvitløk salt. Bruk avokado i stedet for mayo på smørbrød. Hvis du virkelig lyst på noe stekt, prøv breading den og steke den i ovnen. Jo mer du koker for deg selv, jo bedre inntrykk du har av nøyaktig hva som går inn i kroppen din.


Previous:nothing Next:Hele mat høyt på B-vitaminer

Relaterte artikler


 • den beste maten kilder for kalsium
 • fordelene av vitamin E for utslett
 • bivirkninger av lipocerin
 • hvor mye koffein er i salgsautomat kaffe?
 • helsemessige fordeler av solsikkeolje
 • hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt
 • ideell vekt for kvinner over 40
 • kylling og ris ernæring
 • vekttap og grønn te
 • fordelene av vitamin C for huden
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com