hjemmelaget kolon rensing rettsmiddel

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-11-08
Tykktarmen eksisterer for å bidra til å flytte uønskede giftstoffer fra kroppen. Selv om mange eksperter si at den menneskelige kroppen gjør en tilstrekkelig jobb med å fjerne disse giftstoffene i seg selv, har atter andre funnet at rensing av tarmen kan forbedre sin helse og velvære. Selv om mange produkter bidrar du renser systemet ditt, er det noen enkle og naturlige måter å rense din kolon ved å gjøre et par justeringer til din nåværende livsstil

drikke for å rense

Drikke mye vann og juice er effektive i mer enn én måte når du forsøker en rens. Den mest åpenbare er deres hjelpsomhet i fører med seg uønskede giftstoffer som ble mobilisert under faste prosessen og fjerne dem fra kroppen din. De er også viktig for å forebygge dehydrering i løpet av denne prosessen. Også mange saft inneholder sukker som kan bistå i påskynde avføring. Saft kan også være en god naturlig kilde til vitaminer og mineraler som kroppen trenger for å holde seg frisk og beholde sin energi under renselsesprosess.

Spis renser

Fordi bearbeidet og tilberedt mat har en tendens til å opprette eller legge til giftstoffer i tykktarmen vår, en rens bestående av hovedsakelig rå frukt og grønnsaker er det beste alternativet for å rense ut systemet. Rå frukt og grønnsaker er høy i fiber, som er kanskje den tryggeste måten å fjerne uønskede giftstoffer fra fordøyelseskanalen. Dessuten inneholder de vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer som er nødvendig for en sunn kropp, så du vil ikke føle og uvelhet som du er rensing selv.

Fast rense

Fasting er en av de eldste og velkjente metoder for avgiftning kjent for mennesket. Ifølge Joel Fuhrman, MD har i sin bok "Fasting og spise For Health", "The fast ikke bare avgifte, men også bryter ned overflødig vev --- fett, unormale celler, atheromatous plakk og svulster --- og utgivelser syke vev og deres cellulære produkter inn i blodomløpet for eliminering. Giftige eller uønskede materialer sirkulerer i blodet vårt og lymfatisk vev, og er avsatt i og løslatt fra våre fett butikker og annet vev. Et viktig element i faste avrusning er mobiliserer giftstoffene fra sine boder. "

Cleansing Supplements

Ta bentonitt og linfrø kosttilskudd er vanligvis trygge og populære måter å bistå i et sunt kolon renset. Bentonite er en type leire at skjemaer til en gel når det blandes med vann. Mens i tykktarmen det binder giftige stoffer til det, som det kan så transporteres ut av innvollene. Linfrø også absorbere og utvide i vann, bidrar til å fjerne slim og giftstoffer fra systemet. En ekstra bonus: linfrø kan også senke kolesterolet.

Bland 1 ss. av flytende bentonitt og 1 ts. av bakken linfrø i et glass vann første om morgenen --- 30 minutter før du spiser --- og ved sengetid. Pass på å drikke minst åtte glass vann hver dag mens du gjør dette for å hindre forstoppelse.


Previous:nothing Next:topp mat å hjelpe miste vekt

Relaterte artikler


 • naturlige diett narkotika
 • omega 3 fiskeolje fordeler
 • catechin vekttap
 • informasjon om mat som flushes fett
 • hvor mange glass vann bør du drikke en dag?
 • mat kilder for kalium
 • hva er en sunn fettprosent?
 • define omega 6
 • om nyre detox matvarer
 • dosering instruksjoner for Hydroxycut hardcore
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com