hva er dietter for personer med leverproblemer?

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-06
Et sunt, balansert kosthold kan ha positive effekter på kroppen. En av de mest kjente curatives for en kald, tross alt, er kylling suppe. Men, kan kosthold også ha positive effekter i å hjelpe kroppen takle mer alvorlige problemer som sykdom. Sykdommer i lever kan variere sterkt, men leveren er en av de organer som fordeler sterkt fra en positiv endring i kostholdet

Du trenger:.
Mass bygging produkt av valg, inkludert whey protein, kreatin monohydrat eller begge.
 Sjekk med en profesjonell hos din lokale helse og ernæring butikken for mer informasjon.
.
Gym medlemskap.

The Liver's Purpose

Leveren utfører forskjellige funksjoner i kroppen, inkludert lage protein, lagring av fett (kolesterol) og endring karbohydrater til sukker som skal brukes av hjernen og røde blodlegemer. Leveren fungerer også som kroppens filtreringssystem. Følgelig. når leveren ikke får filtrere og behandle det som er satt inn i kroppen, kan kroppen oppleve et mangfold av symptomer. Det er ikke en bestemt leveren diett for å "kurere" disse symptomene, men det finnes måter å hjelpe leveren i å utføre sine oppgaver.

Hva Unngå

På grunn av sin rolle med protein produksjon og fett lagring, protein og fett forbruk må overvåkes nøye. Eliminere matvarer med høyt mettet fettinnhold vil hjelpe i å kutte ned på mengden av protein og fett leveren må prosessen. Rødt kjøtt, smør, hydrogenert olje, iskrem og bearbeidet mat (tror potetgull og informasjonskapsler) skal konsumeres sjelden, om ikke eliminert fra kostholdet. I tillegg til å begrense visse matvarer, bør du avstå fra alkohol og narkotika på grunn av rollen leveren spiller i å eliminere giftstoffer. Jo færre giftstoffer satt i kroppen, jo færre leveren må fjerne.

Foods å nyte

Inkludert magre proteiner, slik fisk, kyllingbryst, kalkun, vegetabilske proteiner (finnes i belgfrukter i bønner) og nøtter i det daglige kostholdet letter arbeidet leveren må gjøre i behandling og lagring av matvarer. Øke forbruket av frukt og grønnsaker vil også sikre at kroppen er inntak antioksidanter, som kan bidra til å gjenopprette celle funksjon i kroppen. Prøv å variere frukt og grønnsaker spist, betaler oppmerksomhet til fargen spesielt. Blåbær, kirsebær, appelsiner, grapefrukt og ananas er høy i antioksidanter og vitaminer. For grønnsaker, sørg for å inkludere mørke grønne blader som spinat og grønnkål. Det samme gjelder for vegetabilske proteiner. Plukke frukt, grønnsaker og bønner som er svært mettet i fargen vil føre til sunnere mat valg som til slutt vil lette arbeidet i leveren.


Previous:nothing Next:diett planer for pankreatitt

Relaterte artikler


 • informasjon om mat som flushes fett
 • hjem rettsmidler for å bli kvitt magen fett
 • sunn kropp fett prosentpoeng for menn og kvinner
 • hva er raffinert sukker?
 • kardial diett mat
 • acai extract fordeler
 • hvordan å utvikle en sunn spising plan og stoppe kosten for godt
 • hvordan å gå ned i vekt med 5 trinn
 • slanking og vekttap
 • matvarer som forårsaker høyt blodtrykk
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com