hvor å konvertere et gulv skala til en stol skala

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-05
Det er ganske enkelt å konvertere et gulv skala i en stol skala, noe som er ideelt for en som er deaktivert, skadet eller på annen måte ute av stand til å stå på en tradisjonell gulv skala. Slå et gulv skala i en stol skala er en enkel og rimelig alternativ til å kjøpe en kostbar stol skala. En konvertering til en stol skala er lettere utført med en tradisjonell mekanisk skala, men digitale vekter kan brukes i tillegg. Nøkkelen til å konvertere et gulv skala inn i en god stol skala bruker lette og holdbare materialer.

Du trenger:
Lightweight nonfolding stolen
. Digital eller mekanisk badegulvet skala.
Drill eller Dremel verktøyet.
Kryssfiner.
Jigsaw.
Pipe isolator rør.
Tracing papir.
Liquid Nails lim.
Målebånd.
Saks.
Sandpapir.
Stifter.
Bruksanvisningen (for digitale vekter).


en.
Mål avstanden mellom stolben og legge 4 inches til hver måling for å bestemme størrelsen på kryssfiner som vil være nødvendig for dette prosjektet. For eksempel, hvis det er 10 inches mellom hver av stolen bena, trenger du en 14-av-14-tommers stykke kryssfiner. Den kryssfiner vil sitte på toppen av skalaen overflaten og under stolen.
To.
Bruk en sirkelsag, så bord eller stikksag for å skjære et kvadrat stykke kryssfiner hjelp av målinger innhentet i trinn 1 .
tre.
Bruk tracing papir og blyant for å tegne omrisset av skalaen skjermen og kontroller i tilfelle av en digital skala.
fire.

Bruk saks til å kutte ut papiret omrisset av skalaen skjermen og kontroller. Dette papiret malen bør da bli flytt på kryssfiner som vil overlappe skalaen overflate. Plasser malen på stedet der displayet og kontrollene vil vises når skalaen er sentrert under stykke kryssfiner.
Fem.
Bruk en stikksag til å skjære rundt papiret mal som var plassert i 4 trinn. Dette vil skape et vindu i kryssfiner for skalaen skjermen og kontroller.
6.
Sand ytterkantene av kryssfiner styret og rundt vinduet som ble kuttet i trinn fem.

7.
Plasser stolen på toppen av kryssfiner (sentrert) og bruk en blyant til å spore rundt stolen føttene.
8.
Bruk en drill eller Dremel-verktøyet til å lage fordypninger på stolen føttene. Bruk tegninger som ble opprettet i trinn 7 som en guide. Disse bør være ca ¼-tommers dypt, stolen føttene vil sitte inne i disse fordypninger for å hindre at stolen sklir rundt når stolen skalaen er i bruk
9
Bruk. . en generøs mengde Liquid Nails lim eller lignende lim på skalaen toppen og sett kryssfinér i posisjon. Tillate dette å stille over natten. For å sikre en god obligasjon, plassere en tung gjenstand på toppen av kryssfiner.
10.
Sett stolen på plass, plasserer føttene i fordypningene. Flytende Nails kan plasseres inne i fordypningene å lime stolen på plass hvis ønskelig, selv om dette betyr at stolen skal ikke være flyttbare.
11.
Cut deler av skum rørisolasjon rør for å passe hver side av kryssfiner og sørg for å kutte hjørner i en vinkel for en god passform. Disse kan skyve over kryssfiner kanten for å hindre stubbing tærne.
12.
Zero ut skalaen. Ved en enkel mekanisk skala, vil det være en knapp på siden av skalaen. Vri knotten til skalaen pekeren er på "0". For en digital skala, brukt metoden til å "nullstille" en digital skala vil variere avhengig av modell, så du må se i brukerhåndboken for informasjon om hvordan din skala til null. Ellers, alle vektene viste vil inkludere vekten av kryssfiner og stol.

Tips og advarsler


 • Bruk lette materialer for å gjøre omfanget lett å flytte og håndtere.


 • Previous:nothing Next:hvordan du finner din metabolske rate

  Relaterte artikler


 • dosering instruksjoner for Hydroxycut hardcore
 • best vitaminer for menn over 50
 • tranebærjuice rens
 • muskel melk vs nitrotech
 • er vann piller trygge for vekttap?
 • sukkerfri fast food desserter
 • vegansk rens
 • hvordan å miste vekt og forbrenne kalorier dans
 • tryggeste vekttap kosttilskudd
 • kylling og ris ernæring
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com