hvor å miste vekt på en sunn måte (miste vekt på lang sikt)

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-11-04
I vårt land, nå, mer enn noen gang, folk prøver å kaste den overskytende pounds. Med fedme florerer, og de ulike syke helseeffekter forbundet kommer til lys, er folk kaster bort sin usunne livsstil for alternativer som vil gi dem lenge, sunne og lykkelige liv.
Det er så mange dietter ute det at det kan være vanskelig for en å bestemme akkurat hva som er riktig for dem. Disse diettene er ofte misvisende og ikke gjort på lang sikt.
Nøkkelen til å miste vekt er ikke slanking, men en komplett og sunn livsstil endringen du vil feste med for livet siden øyeblikket du kommer ut av din "diett" vil du få vekten tilbake og må starte helt på nytt.
Så slutt å si din slanking! Start en sunn, livsforvandlende rutine i stedet. Du vil føle deg bra, har mer energi, og også gå ned i vekt samtidig

Du trenger:. !.
Motivasjon
Bestemmelse!.
Viljestyrke!.
En Journal eller et regnearkprogram på datamaskinen.
Exercise Equipment (tredemølle, vekter, Exercise Bike) (Valgfritt, men nyttig).


en.
Start med riktig tenkemåte. Ikke gi opp. Å miste vekt på en sunn måte tar tid. Massevis av tid. Du vil ikke umiddelbart slippe 40 pounds så mange dietter hevder. Det vil ta måneder, kanskje år, å kaste overflødig vekt, avhengig av hvor mye du ønsker å tape. Det vil være en grov, lang, veien. Så du må være mentalt forberedt.
Jeg ville foreslå kvitte ditt hjem junk mat. Dette vil gjøre det slik at du ikke "fristet" i ditt eget hjem av disse matvarene. Selvfølgelig, dette er ikke å si at du kan aldri ha en candy bar eller en brus. Det er helt feil. Hvis du frata deg fullstendig av disse matvarene du vil raskt miste viljen og rebound på diett. I stedet for å frata deg helt, har brus eller sjokolade som en godbit for deg selv. Kanskje en gang i uken.
Jeg vil forklare nedenfor om å holde en dagbok, men jeg vil si her at når du har en søt godbit, alltid spore den i dagboken din og telle kaloriene fra den mot det daglige total.
jeg gjør, men anbefaler at hvis du har en "sterk" suget etter noe søtt, du i stedet har et sunt alternativ hvis alle mulige. For eksempel, en skål med druer eller epler med peanøttsmør. Ikke bare er disse fruktene søte og deilige, men de er også veldig sunt.
Hvis du fortsetter å spise disse søtsaker, etter hvert vil du vokst til å nyte dem mer enn den gamle snacks, og sjansene for at du vil slutte spiser de godteri barer helt. Alltid holde disse slags snacks i hjemmet ditt!
To.
Hold en logg over alle kaloriene du spiser. Avhengig av livsstilen din, vil du ønsker å spise mellom 1200 og 1500 kalorier per dag. Selvfølgelig er dette forutsatt at du er kvinne. Gjør kan komme unna med litt mer kalorier inntak.
holde styr på alt du spiser i dagboken din.
Har du ta en matbit størrelse baksiden av godteri fra ledelsens skrivebordet på jobben? Spor det! Visste du spiser en av barnets kylling nuggets? Spor det! ALLTID spore hva du spiser, uansett hvor ubetydelig den kan virke, fordi tro det eller ei, disse små tingene legge opp raskt!
Tre.
Lær deg å spise sunnere mat. For eksempel erstatte den iceburg salat salat med noe mer grønne og grønne, som frisk spinat. I stedet for å bruke full kalorier bandasjer, gå for lyset ikke-fett varianter. I stedet for å ha rødt kjøtt, spiser bakt kylling eller fisk.
Det finnes mange kilder på Internett som du kan bruke til å gi deg flere tips og oppskrifter på sunne måltider fra frokost til middag. Jeg anbefaler deg å bruke disse kildene for de vil bli din beste venn i sunn mat.
Fire.
Du må trening å gå ned i vekt.
Hvis du ikke allerede, nå er på tide å begynne. Få hjertet til å pumpe og kroppen tonet! Hvis du har ekstra penger, kan du få en fin stykke equiptment som en trening sykkel eller en tredemølle. Hvis du ikke gjør det, kan du gjøre strøm gå eller kjøre. Det er mange øvelser der ute, og du må finne den som finner din timeplan og livsstil. Uansett hva det er, være trygg på at det vil hjelpe deg på din reise.
Du må trening minst 30-60 minutter tre ganger i uken, men jeg anbefaler å få i 30 minutter av excercise hver dag hvis det er mulig. Husk alltid å strekke før du gjør noen form for trening. Dette for å minimere skader på lemmer.
fem.
Hvis du har problemer, kan du prøve å finne en kompis til å støtte deg. Det er mange samfunn på nettet som gir innsikt og tips om vekttap. I disse samfunnene kan du treffe nye venner som kan støtte hverandre. Det kan synes vanskelig å forestille seg, men noen ganger å ha en kompis å støtte du kan gjøre hele forskjellen i suksess eller ikke.

Tips og advarsler


 • Dette er ikke en "diett. " Ikke gå inn i dette med at tankesett. Dette er en "livsstil" hva du må tilpasse seg og bruke for livet.
 • Research! Forskning sunn mat og øvelser.
 • Det er alltid anbefales å konsultere lege før du starter en ny trening rutine.


 • Previous:nothing Next:hvordan å miste vekt og kaste pounds raskt

  Relaterte artikler


 • vekttap med bær hos diabetikere
 • hvordan feed muskler
 • flytende vitaminer vs pille vitaminer
 • ernæring av hvete bakterie
 • grønne smoothies for vekttap
 • Guarana farer
 • Totalt renser av blodårer vener og hjerte
 • hvordan å lage en lav-fett sjokolade dessert
 • detox strategi kosthold
 • raskt vekttap hemmeligheter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com